Πώς είναι να παίζεις στα Ευρώ;

Αρκετά πρώην αστέρια έχουν μια καλή ιδέα για το τι σημαίνει να παίξει στο ευρώ, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις μαρτυρίες τους για Betway.

Τα διάσημα Ευρώ είναι αναμφισβήτητα μεταξύ των κορυφαίων τουρνουά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είναι στο ίδιο επίπεδο με το Copa America και ακόμη και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για πολλούς ποδοσφαιριστές που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους ως επαγγελματίες, έχουν μόνο έναν κύριο στόχο στο μυαλό τους. Η εκπροσώπηση της χώρας τους σε ένα μεγάλο τουρνουά είναι θέμα υπερηφάνειας και τεράστιας ευθύνης. Το ευρώ είναι ένας από τους δύο μεγάλους διαγωνισμούς όπου μπορούν να κάνουν τους προγόνους τους περήφανους και να δείξουν τις ικανότητές τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Υπάρχουν πολλές μεγάλες ιστορίες στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή που μπορούν να συνδεθούν με το ευρώ. Μπορούμε εύκολα να συνδέσουμε αυτή την πηγή υπερηφάνειας με παίκτες όπως ο Pedri, ο οποίος παίζει με το ευρώ στην ηλικία των 18 ετών για την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας. Είναι σε θέση να εξηγήσει τι σημαίνει γι’ αυτόν, αλλά εμείς, ευτυχώς, έχουμε περισσότερες μαρτυρίες που αξίζει να ρίξουμε μια ματιά.

Οι παίκτες μοιράζονται τις ιστορίες τους για το παιχνίδι των Ευρώ.

Ο Πέδρος θα έχει την ευκαιρία να πει την ιστορία του στο μέλλον μετά από αυτή τη μοναδική εμπειρία, αλλά έχουμε μια πιο εξατομικευμένη περιγραφή αυτής της τιμής. Στο παραπάνω βίντεο, ο Danny Welbeck και ο Adam Lallana περιγράφουν τι σημαίνει να εκπροσωπείς την Αγγλία σε αυτό το τουρνουά. Ο Angelo Ogbonna μιλά για τον νεαρό παίκτη και τη φιλοδοξία του να εκπροσωπήσει κάποια μέρα τη χώρα του σε αυτό το ιστορικό τουρνουά. Ο πολωνός τερματοφύλακας Lukasz Fabianski μιλά για την αίσθηση ότι στέκεται μπροστά στον αγώνα για να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της χώρας του. Ο William Carvalho μιλά για την απαράμιλλη αίσθηση της κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καθώς άρπαξε το τρόπαιο το 2016 με την Πορτογαλία. Betway βάλει μαζί αυτές τις συνεντεύξεις που μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για την τιμή να παίξει σε ένα τόσο διάσημο τουρνουά.