Πότε θα λήξει το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπέλε στη Βαρκελώνη;

Ο Γάλλος είναι στα πρόθυρα να γίνει ελεύθερος πράκτορας εν μέσω καθυστερούμένων διαπραγματεύσεων με τους Καταλανούς.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων και οργισμένων δηλώσεων από εκπροσώπους της Βαρκελώνης και του Ousmane Dembele, φαίνεται ότι πλησιάζουμε επιτέλους στο τέλος της ιστορίας των συμβάσεων του Γάλλου στο Camp Nou.

Εξακολουθεί να μην έχει συναφθεί συμφωνία μεταξύ των δύο μερών. Ωστόσο, το συμβόλαιο του Ντεμπέλε θα λήξει επίσημα στις 30 Ιουνίου, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα για να λάβει τελική απόφαση.

Ο Χάβι Χερνάντεζ έχει αναδείξει επανειλημμένα τον Ντεμπέλε ανάμεσα στους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του. Σύμφωνα με τον Marca, ο Ισπανός έκανε μια τελευταία έκκληση στο συμβούλιο του Barca να οριστικοποιήσει τη νέα συμφωνία του 25χρονου.

Εν μέσω της αντιπαράθεσης του με την ομάδα, ο Dembele έγινε βασικός παίκτης κάτω από τον Τσάβι την περασμένη σεζόν. Εκτός από τις πολλές άμεσες συμμετοχικές του προσπάθειες, ο Γάλλος έδωσε την απαραίτητη ώθηση στη γραμμή επίθεσης του Xavi.

Καθώς ο Barca αγωνίζεται με καλά τεκμηριωμένα οικονομικά προβλήματα, οι αξιωματούχοι του συλλόγου παραδέχθηκαν ότι ενδέχεται να πουλήσουν μερικούς βασικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι.

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ είναι ο πρώτος υποψήφιος που φεύγει από το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι ο κύριος μνηστήρας του. Με τον Dembele να απέχει μια εβδομάδα από το να κλείσει το συμβόλαιό του, αυτό αφήνει τον Barca με ένα σοβαρό ερώτημα: μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν άλλον έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους;