Πόσα χρήματα χρειάζεται για να πουλήσει ο Κροένκε την Άρσεναλ;

Εν μέσω ενδιαφέροντος για προσφορά εξαγοράς από τον ιδρυτή του Spotify, ο Stan Kroenke θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να πουλήσει την Arsenal στη σωστή τιμή.

Η Ευρωπαϊκή Super League μπορεί να ματαιώθηκε, αλλά οι οπαδοί της Arsenal απέχουν πολύ από το να τελειώσουν με τον Stan Kroenke.

Η συμμετοχή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου στην Super League ήταν η τελευταία σταγόνα για πολλούς υποστηρικτές της Arsenal. Έχουν μεγαλώσει δυσαρέσκεια με την απεμπλοκή του, την αδιαφορία και τα μνημειώδη λάθη του και γνωστοποίησαν τα συναισθήματά τους σε μια έντονη διαμαρτυρία έξω από τα Εμιράτα την Παρασκευή.

Μετά από χρόνια απογοήτευσης για το χειρισμό του κλαμπ, ο Κροένκε δέχεται πίεση να πουλήσει τις μετοχές του.

Αλλά ενώ ο γιος του, ο Τζος, αρνήθηκε ότι σχεδιάζει να πουλήσει σε ένα φόρουμ οπαδών την περασμένη εβδομάδα, η Telegraph ισχυρίζεται ότι μια προσφορά 2 δις λιρών θα μπορούσε να πείσει τον Kroenke να πουλήσει τις μετοχές του.

Το ενδιαφέρον του Ντάνιελ Εκ είναι γνήσιο

Η Telegraph αναφέρει επίσης ότι το μήνυμα του Daniel Ek στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με μια προσφορά εξαγοράς για την Arsenal ήταν γνήσιο και όχι κάποιο διαφημιστικό κόλπο.

Ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Spotify, ισχυρίζεται ότι είναι ένας δια βίου υποστηρικτής των Gunners. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τον Κροένκε και να κάνει προσφορά.

Αλλά Forbes κατάσταση Ek έχει μια καθαρή αξία $4,7 δισεκατομμύρια (£3.4bn). Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα πρέπει να κάνει μια εξαγορά με έναν συνεργάτη εκτός αν είναι πρόθυμος να ξοδέψει περίπου το 60% της περιουσίας του.