Πρώην Reds αστέρι πιστεύει Λίβερπουλ εξακολουθούν να έχουν μια ευκαιρία εναντίον της Μαδρίτης

Ο Σάιμον Μινιολέ επέμεινε ότι η Λίβερπουλ έχει ακόμα την ευκαιρία να προχωρήσει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ απόψε.

Ο Simon Mignolet επέμεινε «ποτέ δεν ξέρεις «όταν πρόκειται για τις πιθανότητες της Λίβερπουλ να προχωρήσει στο Champions League απόψε.

Οι Ρέντς φιλοξενούν την Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ στο δεύτερο σκέλος της προημιτελικής ισοπαλία τους, αναζητώντας να ξεπεράσουν ένα έλλειμμα 3-1 από το πρώτο σκέλος της Μαδρίτης.

Οι πιθανότητες είναι πολύ αντίθετες με την πλευρά του Jurgen Klopp να μπει στο παιχνίδι, με λίγες να προβλέπουν ότι η Λίβερπουλ θα προχωρήσει μετά τις εμφανίσεις της την περασμένη εβδομάδα και αυτή τη σεζόν γενικά.

Ωστόσο, έχουν μια ιστορία να αναστρέφουν τα πράγματα στο Champions League, με την αξιοσημείωτη επιστροφή τους ενάντια στη Βαρκελώνη το 2019 να παραμένει ισχυρή στη μνήμη.

Ο Mignolet ήταν μέρος αυτής της επιτυχίας, και επιμένει ότι δεν μπορείς να διαγράψεις την πρώην ομάδα του όσον αφορά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Θα είναι δύσκολο, αλλά με τη Λίβερπουλ στο Champions League, ποτέ δεν ξέρεις», είπε στον De Tribune ως αναμεταδόθηκε από τον Sporza.

«Έχουν ήδη σωθεί από πιο δύσκολες καταστάσεις. Όπως μετά την ήττα 3-0 στη Βαρκελώνη ή στον τελικό εναντίον του Μιλάνου. Ποτέ δεν τελειώνεις με τη Λίβερπουλ.

«Ακριβώς όπως έχω με STVV, είμαι βέβαιος ότι εξακολουθώ να κοιτάζω το Λίβερπουλ με διαφορετικό συναίσθημα όταν παίζουν. Γνωρίζω επίσης πολλούς παίκτες στο γήπεδο.

«Ας ελπίσουμε ότι όχι μόνο θα προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πάνω απ’ όλα θα μπορέσουν να προκριθούν για το επόμενο έτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή αυτή τη στιγμή έχουν πιο παχιά δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ».

Αλλού, ο Alisson Becker δεν έχει βρεθεί στα καλύτερα του και έχει αγωνιστεί πολλές φορές αυτή τη σεζόν. Ο Mignolet εξηγεί ότι η απουσία του Van Dijk είναι ο λόγος πίσω από την κακή μορφή του Alisson.

Αυτό (η μορφή του Alisson) θα έχει πολλούς λόγους», πρόσθεσε.

«Από τη μία πλευρά, είχε μερικούς τραυματισμούς, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι έλειπε ο Βέρτζιλ βαν Ντικ σχεδόν όλη τη σεζόν».

«Αυτό είναι ένα κομμάτι της σταθερότητας που έχει φύγει ούτως ή άλλως. Αυτό ήταν ήδη μια διαφορά όταν ήμουν εκεί. Ο Van Dijk ήρθε όταν κατέληξα στο παγκάκι».

«Από τη στιγμή που άρχισε να παίζει, σταματήσαμε γκολ. Η Λίβερπουλ με ή χωρίς αυτόν είναι μια τεράστια διαφορά, νομίζω.»