Πρώην επικεφαλής της Μπάγερν Ράμμενιγκε κάνει την είσοδο μεταφοράς Haaland

Μέσα σε έναν άσσο του να είναι ένας παγκόσμιος χτυπητής σε μόλις 21, ο εκτελεστής της BVB χτυπιόταν από κάθε ομάδα που μπορεί να τον προσελκύσει ή να τον ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ο Erling Haaland να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου το επόμενο καλοκαίρι φαίνεται απίθανο, προτείνει τον πρώην CEO του συλλόγου Karl-Heinz Rummenigge καθώς πιστεύει ότι το «μέλλον του παίκτη βρίσκεται στο εξωτερικό».

Ο Haaland εντάχθηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ από την RB Salzburg ως μια συναρπαστική προοπτική. Μόλις δύο χρόνια μετά, και είναι ήδη παγκόσμιας κλάσης.

Οι αριθμοί του μιλούν εκ μέρους του. Ο επιθετικός έχει σημειώσει 63 γκολ και 18 ασίστ σε 64 παιχνίδια συνολικά για το Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής.

Η νορβηγική αίσθηση έχει ό, τι χρειάζεται για να παραδώσει το μεγαλύτερο των σταδίων, είναι προφανές από το γεγονός ότι κατέχει το ρεκόρ για τον ταχύτερο καθώς και για τον νεότερο παίκτη που θα σκοράρει 20 γκολ στο Champions League. Επίσης, είναι ο μόνος παίκτης που έχει διπλό αριθμό γκολ σε κάθε μία από τις δύο πρώτες σεζόν του στον πιο διάσημο διαγωνισμό συλλόγων της Ευρώπης.

Η BVB έχει χάσει πολλά από τα αστέρια της από τους αντιπάλους της Μπάγερν στο παρελθόν — αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν θα συμβεί στην περίπτωση της Haaland.

Ο Rummenigge είπε στο Sport Bild: «Έχει γίνει μια απόλυτη φιγούρα στο πρωτάθλημα μαζί με πολλούς παίκτες της Μπάγερν Μονάχου.

«Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μείνει στην Μπουντεσλίγκα. Οι αριθμοί που κυκλοφορούν δείχνουν ότι είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε στη Γερμανία.

«Υποθέτω ότι το μέλλον του βρίσκεται στο εξωτερικό.»