Πρώην εξτρέμ της Βαρκελώνης πιέζοντας για καλοκαιρινή κίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντάμα Τρόρε παλεύει για φόρμα στο Γούλβερχαμπτον και πιέζει για επιστροφή στη Λα Λίγκα.

Ως προϊόν της ακαδημίας La Masia της Βαρκελώνης, ο Adama Traore εισέβαλε στην ανώτερη ομάδα του Camp Nou το 2015. Ο εξτρέμ έκανε τέσσερις εμφανίσεις για τη Βαρκελώνη και σκόραρε γκολ για τους Ισπανούς γίγαντες. Ωστόσο, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον σύλλογο σε αναζήτηση της κανονικής ώρας του παιχνιδιού.

Ο Τράορ βρήκε αυτό που έψαχνε στο Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς. Ο πρώην μάνατζερ Nuno Espirito Santo τον έκανε τακτικό μίζα, χρησιμοποιώντας το μεγάλο του ρυθμό για μεταβατικό παιχνίδι. Με την κίνηση του Εσπιρίτο Σάντο στο Τότεναμ, υπήρχαν φήμες σχετικά με την πιθανή κίνηση του Σπιρς για τη διεθνή Ισπανία.

Ωστόσο, ο Ισπανός παρέμεινε στο στάδιο Molineux, αγωνιζόμενος να σχηματιστεί υπό τον νέο διευθυντή Bruno Lage. Ο Traore πρόκειται να μπει στο τελευταίο έτος του τρέχοντος συμβολαίου του, και οι Λύκοι είναι πρόθυμοι να αποφύγουν την ελεύθερη αναχώρηση.

Σύμφωνα με την El Nacional, ο Traore θα πιέσει για μια κίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης είναι πρόθυμος να εργαστεί υπό τον Carlo Ancelotti και αισθάνεται ότι θα βρει τη θέση του στο lineup Blancos.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λύκοι θα δεχθούν προσφορά 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον Traore το καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αρχίσει να πουλάει μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες της, αντικαθιστώντας τους με νεότερα ταλέντα.

Η Βαρκελώνη επίσης ψάχνει για ένα νέο εξτρέμ, αλλά η ισπανική πηγή ισχυρίζεται ότι δεν στοχεύουν τους Wolves winger.