Πρώην αφεντικό της Λειψίας απέρριψε την προσφορά της Τσέλσι να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ.

Οι Blues προσέγγισε τον Γερμανό προπονητή με μια βραχυπρόθεσμη προσφορά πριν διορίσει τον Tucel ως διευθυντή.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ αποκάλυψε ότι απέρριψε μια προσφορά από την Τσέλσι να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ ως προσωρινός προπονητής πριν το διορισμό του Τόμας Τούσελ.

Οι Blues απάλλαξαν τον Lampard από διευθυντή στις 25 Ιανουαρίου και διόραν τον Tucel, ο οποίος είχε απολυθεί στο Παρίσι Saint-Germain ένα μήνα νωρίτερα, ως διάδοχό του την επόμενη ημέρα.

Rangnick, ο οποίος προηγουμένως συνέντευξη για το ρόλο διευθυντή της Αγγλίας το 2017, ήταν ένας υποψήφιος που αναφέρθηκε. Και τώρα αποκάλυψε ότι η Λέσχη του έστειλε μια προσφορά να αναλάβει την ευθύνη σε προσωρινή βάση.

«Είπα: ‘Θα ήθελα να έρθω να δουλέψω μαζί σας, αλλά δεν μπορώ να το κάνω για τέσσερις μήνες. Δεν είμαι προσωρινός προπονητής», είπε το πρώην αφεντικό της Λειψίας στους Times.


Ο Rangnick έχει περάσει ολόκληρη την προπονητική του καριέρα στη Γερμανία, έχοντας διαχειριστεί τη Λειψία, το Schalke, το Hoffenheim, το Αννόβερο και τη Στουτγάρδη.

Το 62-year-old απάντησε σχετικά με το αν θα πάρει μια άλλη θέση στην Premier League: «Θα πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εξαρτάται από το σύλλογο και αν θέλεις να συνεργαστείς με Γερμανό προπονητή».

Ο Rangnick είναι άνεργος από τότε που άφησε το ρόλο του ως Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Προσκοπισμού για τους Red Bulls της Νέας Υόρκης στο MLS και Brazantino κλαμπ Bragantino τον περασμένο Ιούλιο.