Πρώην αστέρι Τσέλσι ονομάζει τον λόγο που ο Χάζαρντ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Μέσι

Ο Βέλγος ήταν κάποτε αιχμή ως πιθανός αντίπαλος για τον Μέσι στη La Liga, αλλά έχει αγωνιστεί να παραδώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής.

Ο Eden Hazard είναι «εκεί πάνω με τον Lionel Messi», λέει ο πρώην συμπαίκτης της Chelsea Filipe Luis, αλλά η έλλειψη φιλοδοξίας του τον εμποδίζει να εκπληρώσει τις πραγματικές δυνατότητές του.

Ο Βραζιλιάνος full-back, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Hazard στο Chelsea κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 2014/15, πιστεύει ότι ο 30χρονος είναι πολύ χαλαρός. Έπαιξε ακόμη και παιχνίδια Mario Kart πέντε λεπτά πριν από τους αγώνες κατά τη διάρκεια του χρόνου του Filipe στο Λονδίνο.

Οι τραυματισμοί έχουν πληγεί από τότε που έγινε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το 2019, καταστρέφοντας αποτελεσματικά την καριέρα του στο Los Blancos. Είναι απογοητευτικό, για να πω το λιγότερο, ειδικά όταν οι όμοιοί του Kaka τον πληροφόρησαν για να ανταγωνιστεί τον Messi.

Αλλά ο Φελίπε αντιθέτως αισθάνεται ότι η έλλειψη επιθυμίας είναι αυτό που πραγματικά τον κρατάει πίσω.

«Η Eden, μαζί με τον Neymar, είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχω παίξει ποτέ μαζί — εκεί πάνω με τον Messi», είπε στην Daily Mail ο 35χρονος, ο οποίος τώρα παίζει για τη βραζιλιάνικη λέσχη Flamengo.

«Δεν προπονούνταν καλά, πέντε λεπτά πριν το παιχνίδι έπαιζε τον Mario Kart στα αποδυτήρια. Έκανε ζέσταμα χωρίς να δεθεί τα παπούτσια του. Τότε κανείς δεν θα μπορούσε να πάρει την μπάλα από πάνω του. Θα περνούσε τρεις ή τέσσερις παίκτες και θα κέρδιζε μόνος του παιχνίδια.

«Ο Χάζαρντ έχει τόσο ταλέντο. Ίσως δεν έχει λίγη φιλοδοξία να πει: θα γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Επειδή θα μπορούσε να είναι.»