Πρώην αστέρι της Τσέλσι παραδέχεται «ανησυχία» για τον αγώνα Timo Werner

Ο Τίμο Βέρνερ περνάει ένα άγονο ξόρκι στο Τσέλσι και ο πρώην Μπλουζ μέσος Γκας Πογιέτ παραδέχεται ότι ανησυχεί για το γερμανικό μέλλον.

Η τρέχουσα μορφή του Timo Werner μπροστά από το στόχο έχει ήδη αρχίσει να είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε, λέει ο Gus Poyet.

Η γερμανική κίνηση προς το Stamford Bridge έχοντας δημιουργήσει μια φήμη ως ένας από τους πιο παραγωγικούς πρωτοστάτες της Ευρώπης από την εποχή του στην RB Leipzig.

Με τους Blues να βήχουν 50 μέτρα για την υπογραφή του, πολλά αναμενόταν από τον 24χρονο.

Πράγματι, ο Werner ξεκίνησε ένα λαμπρό ξεκίνημα στο Chelsea και είχε ήδη οκτώ συνολικά γκολ στο όνομά του μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

Από τότε, είναι μια άγονη πορεία μπροστά από το γκολ με το εμπρός να αγωνίζεται σε όλα τα άκρα.

Σε όλους τους διαγωνισμούς, ο Werner έχει μόνο ένα γκολ για την Chelsea στις τελευταίες 16 εμφανίσεις του. Αυτή η απεργία έγινε εναντίον της 2ης κατηγορίας Morecambe στο Κύπελλο FA.

Ο πρώην μέσος του Blues Gus Poyet πιστεύει ότι ο Γερμανός αγωνίζεται λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης και επίσης λόγω μιας διαφορετικής προσέγγισης σε αυτό που τον έκανε επιτυχημένο στην RB Leipzig.

«Ο Werner είναι λίγο ανησυχητικό», είπε ο πρώην μέσος του Blues Stadium Astro.

«Όταν έφτασε, νόμιζα ότι ήταν εξαιρετικός — ο ρυθμός, η κατεύθυνση και ο ίδιος πήγαινε για γκολ όλη την ώρα. Έχασε την αδρεναλίνη και αυτή τη δράση. Μισές ευκαιρίες, αλλά ποτέ δεν χτυπάς το στόχο.»

Ένας άλλος πρώην μέσος του Blues στο Michael Ballack μοιράζεται επίσης παρόμοιες σκέψεις για τον Werner σχετικά με την έλλειψη εμπιστοσύνης.

Ανεξάρτητα, ο Thomas Tucel επιμένει ότι έχει πίστη στον Werner και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον συμπατριώτη του με ευκαιρίες.