Πρώην αστέρι της Τσέλσι θέλει ο Βέρνερ να εμφανιστεί ως τελικός ήρωας του Τσάμπιονς Λιγκ

Ένας πρώην μέσος Blues, ο οποίος κέρδισε δύο τίτλους Premier League κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Stamford Bridge, στηρίζει τον «Γερμανό τύπο» για να λάμψει στο μεγάλο διαγωνισμό του Σαββάτου.

Ο Όσκαρ θέλει ο Τίμο Βέρνερ να φιμώσει τους επικριτές του με το να γίνει ο κατασκευαστής διαφορών για την Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια αξιοσημείωτη μείωση της αποδοτικότητας έχει παρατηρηθεί από τον Werner στην πρώτη του σεζόν στην Premier League σε σύγκριση με την τελευταία του σεζόν στην Bundesliga. Βρήκε το πίσω μέρος του καθαρού 34 φορές σε 45 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόνο 12 γκολ σε 51 παιχνίδια αυτόν τον όρο.

Ο διεθνής διεθνής κόσμος της Γερμανίας έχει λάβει το μερίδιο κριτικής που του αναλογεί τόσο από τους οπαδούς όσο και από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς αγωνίζεται να προσαρμοστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον και συμπαίκτες μετά τη μεταφορά του 53 εκατ. ευρώ από την RB Leipzig.

Όσκαρ, ωστόσο, δεν είναι μεταξύ εκείνων που δείχνουν τα δάχτυλα στο 25-year-old και αντ ‘αυτού αισθάνεται Werner έχει παίξει «πολύ καλά» αυτή τη σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είπε Goal: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι που είναι πολύ αποφασισμένο για τις λεπτομέρειες. Φυσικά, θα είμαι ριζοβολία για την Τσέλσι, έτσι πάω για ένα 1-0 για την Τσέλσι, θα είναι μια μακρά μάχη, αλλά θα είναι πολύ καλή.

«Θα ήθελα να δω τον Γερμανό εκεί, τον Werner, να σκοράρει ένα γκολ επειδή έχει επικρίνει πολύ, είναι ένας τύπος που τον βλέπω σαν κάποιον που ξέρει ποδόσφαιρο και κάνει τις σωστές κινήσεις.

«Παίζει πολύ καλά, αλλά μερικές φορές η μπάλα του χτυπά τη θέση και καταλήγει να βγαίνει έξω, αλλά είναι ένας τύπος που παίζει πολύ καλά, και θα ήθελα να σκοράρει αυτό το [αποφασιστικό] γκολ».