Πρώην αστέρι της Τσέλσι επιβεβαιώνει τις συνομιλίες μεταφοράς της Βαρκελώνης

Οι γίγαντες της Καταλονίας εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στην αγορά μεταβίβασης με τον Oscar να παραδέχεται ότι οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο πρώην μέσος της Τσέλσι Όσκαρ ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες μεταφοράς με τη Βαρκελώνη.

Ο 30-year-old Βραζιλίας έχει παίξει για την κινεζική πλευρά Shanghai SIPG από τον Ιανουάριο 2017, μετά €60 εκατομμύρια άφιξή του από Chelsea. Είναι στο συμβόλαιο του συλλόγου μέχρι το Νοέμβριο του 2024.

Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις, ο Oscar κερδίζει περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν στην Κίνα, αλλά θα δεχθεί μείωση μισθών για να ενταχθεί στη Βαρκελώνη.

«Οι συνομιλίες με τη Βαρκελώνη δεν έχουν τελειώσει ακόμα’

Ακόμα κι έτσι, ο Όσκαρ παραδέχτηκε ότι δεν θα είναι εύκολο για τον οικονομικά προβληματικό σύλλογο να υπογράψει και να τον καταχωρήσει υπό τους περιορισμούς του οικονομικού Fair Play της La Liga.

«Από ό, τι μου είπαν, οι συνομιλίες με τη Βαρκελώνη δεν έχουν τελειώσει ακόμα», είπε στην TNT Brasil. «Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύονται να καταγράψουν υπογραφές, όπως με την Dani Alves. Πρέπει να υπάρχουν αναχωρήσεις από τη Βαρκελώνη.»

Σχετικά με το πώς ξεκίνησαν οι συνομιλίες, ο Όσκαρ δήλωσε: «Η Βαρκελώνη επικοινώνησε με τον ατζέντη μου [Kia Joorabchian] για να μάθει για αυτή τη δυνατότητα. Ήξεραν ότι το ποδόσφαιρο στην Κίνα θα σταματήσει τον Μάρτιο. Γνωρίζω ότι ίσως χρειαστεί να αποφύγω κάτι [οικονομικά] για να το κάνω να συμβεί. Φυσικά, κάποιος θα αφήσει να πάει από κάτι για να ενταχθεί σε μια τέτοια λέσχη.»

Ο πρώην διεθνής της Βραζιλίας πρόσθεσε: «Πρέπει επίσης να μιλήσω με τη λέσχη μου. Μπορεί να είναι καλύτερα στο τέλος της σεζόν.»

Η Barca έχει εκ νέου υπογράψει την Dani Alves δωρεάν και έφερε τον Ferran Torres από το Μάντσεστερ Σίτι έναντι 55 εκατ. ευρώ στο παράθυρο μεταβίβασης του Ιανουαρίου μέχρι στιγμής.