Πρώην αστέρας PSG μπορεί να δει Messi κατευθύνεται προς τη Γαλλία

Η κερδοσκοπία συνεχίζει να αυξάνεται για τον Lionel Messi, και ο πρώην αστέρας του PSG Omar da Fonseca μπορεί να δει La Pulga κατευθύνεται προς τη Γαλλία.

Ο πρώην αστέρας του PSG Omar da Fonseca λέει ότι ο Lionel Messi θα αγκαλιάσει την πρόκληση να μετακομίσει στη Γαλλία και να ενταχθεί στους γίγαντες της Ligue 1 PSG.

Ένας έξι φορές νικητής του Ballon d’Or συνεχίζει να αφήνει τον καθένα να αναρωτιέται για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Μέσι έσπρωξε την έξοδο στο Καμπ Νόου το περασμένο καλοκαίρι πριν τελικά συμφωνήσει να τιμήσει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του.

Όπως έχει, οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποια σημαντική ανακάλυψη με τον καπετάνιο τους, και αυτό σημαίνει ότι ο 33χρονος συνεχίζει να κατευθύνεται προς την πισίνα ελεύθερων πρακτόρων.

Σε περίπτωση που ο Μέσι αποφασίσει να φύγει από τη Βαρκελώνη το καλοκαίρι, μόνο λίγες πλευρές θα είναι σε θέση να αναλάβει τις οικονομικές απαιτήσεις που θα έρθει με την υπογραφή της Αργεντινής.

Το PSG είναι ένα από αυτά τα κλαμπ που μπορούν να ταιριάζουν με την παραπάνω περιγραφή και η πλευρά Ligue 1 έχουν συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με το αστέρι Barca τις τελευταίες εβδομάδες.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ο Neymar, ο Paredes και μερικοί άλλοι αστέρες της PSG έχουν όλοι παραδεχτεί ότι θα ήθελαν να δουν τον Messi να συμμετέχει στη Γαλλία.

Μόλις χθες, οι εκθέσεις τροφοδοτήθηκαν το αστέρι Barca θα μπορούσε να κατευθύνεται προς PSG αφού ισχυρίστηκε ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει γαλλικά.

Ενώ οι εικασίες συνεχίζουν να αυξάνονται, συμπατριώτες και πρώην PSG μπορούν να δουν τον Μέσι να μετακομίζει στο Παρίσι το καλοκαίρι.

Quizzed από AfterFoot σχετικά με το αν Messi θα μπορούσε να ενταχθεί PSG, Omar da Fonseca δήλωσε: «Ναι. Αν κοιτάξουμε τον ισπανικό τύπο, λένε ότι όλη η οικογένειά του άρχισε να μαθαίνει γαλλικά».

«Θα έρθει, θα θέσει στον εαυτό του αυτή την πρόκληση. Φανταστείτε να λέτε ότι με την PSG κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ.»

«Αν κάποιος μου έλεγε όταν ήμουν παιδί ότι θα έπαιζε στο Παρίσι, τα αυτιά μου θα έκλαιγαν!»

«Για μας [τις Αργεντινές], τη Γαλλία, το Παρίσι, έχουν κάτι.»