Πρόεδρος της Γιουβέντους κάνει τεράστια εισαγωγή για την Super League

Η Super League αναστέλλεται επίσημα για να «αναδιαμορφώσει το έργο», αφού τα μισά από τα 12 ιδρυτικά μέλη της υπαναχώρησαν.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Αγνέλι παραδέχτηκε ότι η αποσχισθείσα Super League δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει μετά την απόσυρση και των έξι ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Super League ήλπιζε να δει τρία ακόμα ιδρυτικά μέλη πριν από την έναρξή της, αντ’ αυτού, είχαν μια δραστική μείωση στα μέλη μόλις 48 ώρες μετά την ανακοίνωσή της.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την Τρίτη ότι «θέσπισε επίσημα τις διαδικασίες αποχώρησης από την ομάδα αναπτύσσοντας σχέδια για Ευρωπαϊκή Super League».

Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham όλα στη συνέχεια δημοσίευσαν δηλώσεις στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους ανακοινώνοντας τις αποφάσεις τους να υποχωρήσουν.

FC Barcelona και Inter Milan αναμένεται επίσης να μεdaw, αν και Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, AC Milan παραμένουν προσηλωμένοι στο έργο φαίνεται.

«Για να είμαι ειλικρινής και ειλικρινής όχι, προφανώς αυτό δεν συμβαίνει», απάντησε η Agnelli όταν ρωτήθηκε αν το έργο θα μπορούσε να συμβεί, μέσω του BBC.

«Παραμένω πεπεισμένος για την ομορφιά αυτού του έργου, για την αξία που θα είχε αναπτύξει για την πυραμίδα, για τη δημιουργία του καλύτερου ανταγωνισμού στον κόσμο, αλλά προφανώς όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό το έργο είναι ακόμα σε λειτουργία».