Πρόεδρος μιας μεγάλης βραζιλιάνικης λέσχης παραδέχεται Κριστιάνο Ρονάλντο ενδιαφέρον

Μια άλλη διαδρομή έξω από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανοίξει για CR7 μετά από προσφορές από τη Σαουδική Αραβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πρόεδρος της Κορίνθιανς Ντουίλιο Μοντέιρο άνοιξε την πόρτα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ενταχθεί στη βραζιλιάνικη λέσχη.

Το μέλλον του φόργουργουρ παραμένει στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι η εκστρατεία 2022/23 είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ για μια ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα, δεν έχει γίνει καμία μεταφορά.

Αλλά ενώ το να προτείνει μια κίνηση του Ρονάλντο στους Κορινθίους είναι απίθανο, ο Μοντέιρο παρακολουθεί την κατάσταση του άστρου.

«Είναι αλήθεια, έχω μεγάλα όνειρα. Εδώ Κορινθίους!» δήλωσε ο πρόεδρος της Κορινθίας, όπως αναφέρεται από τον Mundo Deportivo.

«Δεν είναι εδώ ο Γουίλιαν και ο Ρενάτο Αουγκούστο; Στο ποδόσφαιρο, όλα είναι δυνατά και έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους Κορινθίους.

«Είναι δυνατόν; – Δεν ξέρω. Δεν προσπαθήσαμε, δεν ερευνήσαμε. Δεν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, αλλά τον παρακολουθούμε. Φανταστείτε ότι ξαφνικά θέλει να παίξει στη Βραζιλία…»

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Fabrizio Romano, ο Ρονάλντο έχει ήδη απορρίψει προσφορές από τη Σαουδική Αραβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σχέδιο του μέλλοντος είναι απολύτως σαφές, θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη για το άμεσο μέλλον.

Ο 37χρονος προπονείται αυτή τη στιγμή πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον του Μπράιτον την Κυριακή.