«Προσβολή στο ποδόσφαιρο», ο πρόεδρος της La Liga χτυπά την PSG για νέα συμφωνία Mbappe

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος ήταν έτοιμος να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται στα πρόθυρα παράτασης της σύμβασής του για την PSG.

Ο πρόεδρος της La Liga Javier Tebas επέκρινε τον Παρί Σεν Ζερμέν για την «τεράστια» προσφορά ανανέωσης στον Kylian Mbappe.

Το μακρύ έπος μεταφοράς του Γάλλου αστεριού πλησιάζει στα τελικά του στάδια, με αρκετές πηγές να επιβεβαιώνουν ότι θα παραμείνει στο Parc des Princes.

Η κίνηση είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιδιώκει την υπογραφή του Mbappe για περισσότερο από ένα χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στα πρόθυρα της μετακόμισης στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, οι Γάλλοι γίγαντες, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεισαν τον πρωταγωνιστή τους να παραμείνει στη λέσχη με ένα οικονομικό πακέτο ρεκόρ.

Η επιτυχία της γαλλικής πλευράς στη διατήρηση του Mbapp εξόργισε τον Tebas, ο οποίος τη συνέκρινε με το project της Super League.

«Αυτό που κάνει η PSG ανανεώνοντας με τον Mbappe για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό (ποιος ξέρει πού και πώς θα πληρωθεί) μετά την ανακοίνωση απωλειών 700M τις τελευταίες σεζόν και έχοντας ένα μισθολογικό βάρος 600M αποτελεί προσβολή για το ποδόσφαιρο», έγραψε στο Twitter.

«Ο Αλ-Κελάφι (sic) είναι τόσο επικίνδυνος όσο και η Super League», εξαγριωμένος.

Η PSG δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την παραμονή του Mbappe.