Προπονητής του Κατάρ ρίχνει την ομάδα μετά την ήττα του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι οικοδεσπότες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κατρακύλησαν σε μια ήττα 2-0 από το Εκουαδόρ στο Al Bayt Stadium την Κυριακή.

Ο διευθυντής του Κατάρ Felix Sanchez χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του από την ημέρα των εγκαινίων με 2-0 στο Εκουαδόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως «τρομερό ξεκίνημα».

Ο 46χρονος Ισπανός δεν προσέφερε καμία δικαιολογία για την παράσταση μετά από ένα διπλό ημίχρονο από τον Εκουαδόρ, ο Enner Valencia είδε το Κατάρ να γίνεται η πρώτη χώρα καταγωγής που έχασε τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο, ενώ κάποιοι αθλητοί εντός έδρας έφυγαν από το στάδιο Al Bayt στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ο Sanchez αισθάνθηκε ότι η ομάδα του «υποστηρίχθηκε και υποστηρίχθηκε».

«Για να λέμε την αλήθεια, έχω αρκετή δουλειά να κάνω για να ρίξω μια ματιά σε αυτό», είπε ο διευθυντής του Κατάρ.

«Νιώσαμε υποστήριξη και υποστήριξη και ελπίζουμε για το επόμενο παιχνίδι, οι άνθρωποι θα αισθάνονται πιο περήφανοι και θα συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν μέχρι το τέλος του τουρνουά.

«Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, οι άνθρωποι ανυπομονούσαν πολύ για αυτό το παιχνίδι.»

«Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσε να συμβεί απώλεια και το αποτέλεσμα μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από σήμερα και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα κάνουμε τους ανθρώπους να νιώσουν πιο ευτυχισμένοι με την απόδοσή μας».

Σχετικά με την απόδοση του Κατάρ, ο Sanchez πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Θέλουμε να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας, άξιζαν να κερδίσουν. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ίσως η ευθύνη και τα νεύρα μας πήραν τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήταν μια τρομερή αρχή.»

Το Κατάρ επιστρέφει στη δράση την Παρασκευή για να ανταγωνιστεί τη Σενεγάλη στο δεύτερο ματς της Ομάδας Α.