Πρέπει Bale εξετάσει την έξοδο Τότεναμ στο MLS ή την Κίνα;

Ένας πρώην διευθυντής της Τότεναμ αμφισβητεί την φθίνουσα μορφή του Gareth Bale και αν θα πρέπει να επιλέξει να αναζητήσει μια κίνηση προς το MLS ή την Κίνα.

Gareth Bale θα μπορούσε να είναι σε απελπισμένη ανάγκη να κινηθεί στο MLS ή την Κίνα, λέει ο Harry Redknapp. Ο πρώην γκαφέρ του Τότεναμ πιστεύει ότι ο Ουαλός δεν ήταν προτεραιότητα για τον Χοσέ Μουρίνιο κατά τη στιγμή της υπογραφής. Ο 31χρονος έκανε τα βήματά του πίσω στην παλιά του λέσχη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταφοράς του 2020. Με την ελπίδα να αναζωογονήσει την αιώνια αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ο Μπέιλ έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να ενταχθεί στη βόρεια πλευρά του Λονδίνου.

Αλλά ο «ταχύτατος» δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει από την αρχή της εποχιακής συμφωνίας δανείου του. Μαζί με τη μέση απόδοση, ο Bale έχει υποστεί προβλήματα φυσικής κατάστασης και έχει μόλις σπάσει 14 παιχνίδια σε όλους τους διαγωνισμούς. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θέτει τώρα ερωτήματα για το αν το αστέρι του Τότεναμ θα μπορέσει ποτέ να επαναφέρει τη σπίθα του. Και ο Redknapp παραδέχεται ότι ο διεθνής Ουαλίας μπορεί να χάνει το ταλέντο του.

MLS ή Κίνα;

Ο πρώην αρχηγός των Σπερς είπε στο Stadium Astro: «Αν δεν πρόκειται να το κάνει στο Τότεναμ, πού θα το κάνει; Πρέπει να πάρει την εύκολη επιλογή να πάει στην Αμερική ή την Κίνα για να παίξει; Προφανώς δεν δείχνει πολλά στον Χοσέ για να τον κάνει να θέλει να τον παίξει. Φέρνει ανθρώπους που, δεν είμαι ασεβής, δεν θα μπορούσε να δέσει τις μπότες του. Έχει βρεθεί σε έναν άλλο πλανήτη για να τους ως παίκτης.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ήταν η υπογραφή του Χοσέ. Ο Χοσέ μπορεί να νομίζει ότι δεν τον γουστάρει τώρα, γιατί ποτέ δεν τον παίζει. Για να τον φέρει σε 10 λεπτά για να πάει ήταν μια συμβολική προσπάθεια, το παιχνίδι είχε φύγει. Για να φέρω ανθρώπους σαν τη Lamela πριν από αυτόν, αμφιβάλλω πολύ αν ήταν υπογράφοντας τον Jose — ήταν περισσότερο ο Daniel [Levy] που τον έφερε πίσω».

Redknapp είπε επίσης: «Έχει να δείξει ότι αξίζει μια θέση. Πρέπει να δείξει ότι μπορεί ακόμα να το κάνει, στην εκπαίδευση ή οτιδήποτε άλλο. Δεν τον έχω δει να εκρήγνυται, αυτό που είχε κάποτε. Ο Μπέιλ δεν μπορούσε να παίξει, είχε ένα ξόρκι για μένα στο Τότεναμ, και στη συνέχεια στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου ήταν απίστευτος. Ο Γκάρεθ δεν το έδειξε αυτό. Φαίνεται ότι δεν έχει αυτή τη δύναμη λειτουργίας, αυτό το ρυθμό, αυτή τη στιγμή. Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη μέρα όταν χτυπήσει έναν τοίχο από τούβλα, ίσως να έχει.»