«Πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια» — Maguire κάνει Man Utd ζήτηση επιτυχίας

Έχοντας συμμετάσχει σε μια μεταφορά ρεκόρ πριν από δύο χρόνια, ο καπετάνιος Red Devils δεν έχει κερδίσει ακόμα το πρώτο του κομμάτι ασημικών με τη λέσχη.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ λέει ότι οι συμπαίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να απαιτήσουν επιτυχία ο ένας από τον άλλο αφού ο σύλλογος προχώρησε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου FA.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξύνεται παρελθόν West Ham United από τον μοναδικό στόχο Scott McTominay να κλείσουν τη θέση τους στα τελευταία οκτώ του FA Cup το βράδυ της Τρίτης.

Χρειάστηκε επιπλέον χρόνος για να διευθετηθεί η ισοπαλία, καθώς και οι δύο πλευρές ήταν αποφασισμένες να μην αφήσουν την άλλη να παραβιάσει την άμυνά τους, αλλά τα Σφυριά τελικά έδωσαν μακριά στο λεπτό 97.

«Ναι, φτάσαμε εκεί στο τέλος και αισθάνομαι ότι το αξίζαμε», είπε ο Maguire στο MUTV. «Είναι τεράστιο. Νομίζω ότι έχουμε έξι [καθαρά φύλλα] σε 10 παιχνίδια, αν είμαι ακριβώς από την κορυφή του κεφαλιού μου.»

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν μπόρεσαν να πάρουν στα χέρια τους ένα τρόπαιο από το 2017. Έφτασαν πολύ κοντά στο να κερδίσουν τρεις περσινές σεζόν, κάνοντας βαθιές πίστες στο Λιγκ Καπ, στο FA Cup και στο Europa League, αλλά βγαίνοντας από κάθε διαγωνισμό στο τελευταίο στάδιο τεσσάρων.

Ο Μαγκουάιρ πρόσθεσε: «Την περασμένη σεζόν, ήταν απογοητευτικό να χάνουμε στους ημιτελικούς όπως κάναμε εμείς, αλλά πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια. Πρέπει να το απαιτήσουμε ο ένας από τον άλλο. Κάνουμε.