«Πρέπει να επιτεθούμε καλύτερα» μιλάει ο Matic για την ξηρασία του στόχου της United

Η Nemanja Matic είναι το τελευταίο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μιλάει για την ανησυχητική κατάσταση των Κόκκινων Διαβόλων μπροστά από το γκολ.

Ο Νεμάνια Μάτιτς λέει ότι δεν τον ενοχλεί ο πρόσφατος αγώνας της Γιουνάιτεντ μπροστά στο γκολ.

Οι Red Devils κατέγραψαν την τρίτη διαδοχική ισοπαλία χωρίς γκολ μετά από άλλη μια βαρετή αναμέτρηση ενάντια στο Crystal Palace στο Selhurst Park.

Για μια πλευρά που έβαλε πρόσφατα εννέα παρελθόν Southampton, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα τρέξιμο από τρία παιχνίδια χωρίς στόχο ήταν δυνατή.

Ενάντια στο Crystal Palace, μια εκτρεφόμενη προσπάθεια από τον Matic στο 13ο λεπτό συνεχίστηκε για να είναι η μοναδική βολή της United στο γκολ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ανεξάρτητα από την «ύφεση «τους, οι Σέρβοι αναφέρουν ότι η εμπιστοσύνη παραμένει υψηλή στα καμαρίνια των Κόκκινων Διαβόλων και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιτεθούν καλύτερα.

«Νομίζω ότι η εμπιστοσύνη, όταν παίζετε για την Man United, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση», δήλωσε ο Matic μετά την κλήρωση σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Πρέπει να πάτε σε κάθε παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, επειδή γνωρίζετε ότι εκπροσωπείτε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Έχουμε ποιότητα στο γήπεδο και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Μιλώντας για την ξηρασία του στόχου της πλευράς του, ο Μάτιτς πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, να διακινδυνεύσουμε περισσότερο στο μισό τους, γύρω από το κουτί τους».

«Το Κρίσταλ Πάλας ήταν πολύ σταθερό στο πίσω μέρος. Το μέσο τους έπεσε σε λίγο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να το διαπεράσεις».

«Πρέπει να τους δώσουμε εύσημα, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση. Ξέρουμε ότι αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε».