Πρέπει να επιστρέψει ο Χάζαρντ στην Τσέλσι; Οι οπαδοί έχουν τη γνώμη τους

Η Eden Hazard φέρεται να θέλει να επιστρέψει στο Chelsea αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα έπρεπε οι Blues να τον υπογράψουν ξανά; Ή να το ξεχάσω; Οι οπαδοί έχουν τη γνώμη τους.

Οι οπαδοί της Τσέλσι έχουν βγει σε αριθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με αναφορές για το μέλλον της Eden Hazard.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito, ο Hazard θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος δεν είναι ευχαριστημένος και φοβάται ότι η πιθανή καλοκαιρινή άφιξη του Kylian Mappe θα μπορούσε να περιορίσει τον χρόνο παιχνιδιού του. Ως εκ τούτου, είναι έτοιμος να φύγει υπέρ της επιστροφής στην Τσέλσι.

Ο Βέλγος απολάμβανε προηγουμένως το καλύτερο ξόρκι της καριέρας του στο Stamford Bridge. Εκτός από την προσφορά 110 γκολ και 92 ασίστ σε 352 παιχνίδια, οι επιδόσεις του ήταν τουλάχιστον λαμπρές.

Αλλά ενώ είναι μόλις κάτω από δύο χρόνια από τότε που ο Χάζαρντ έφυγε από το κλαμπ για μια ονειρική κίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης, πολλά έχουν αλλάξει.

Οι Blues έχουν κάνει μια πληθώρα από μεγάλες υπογραφές χρημάτων, εισήγαγαν μια νέα σοδειά συναρπαστικών νέων ταλέντων και έχουν ένα νέο μάνατζερ στο Thomas Tucel που ηγείται της δόξας του Champions League.

Θα πρέπει η Τσέλσι να καλωσορίσει τον Χάζαρντ με ανοιχτές αγκάλες; Το Ace Football έριξε μια ματιά σε αυτό που κάποιοι οπαδοί είχαν να πουν στο Twitter.

Όσοι είναι υπέρ της επιστροφής των Blues
Πολλοί οπαδοί εξακολουθούν να θυμούνται τον Χάζαρντ στοργικά και πιστεύουν ότι θα μπορούσε να μιμηθεί τον θρύλο του Blues Didier Drogba, ο οποίος έκανε δύο ξόρκια με το σύλλογο μεταξύ 2004 και 2015.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι η Τσέλσι πρέπει να το χάσει
Ωστόσο, η οδυνηρή ανάμνηση της εξόδου του Hazard τον Ιούλιο του 2019 είναι ακόμα φρέσκια στο μυαλό πολλών ανθρώπων.