«Πρέπει να έχεις αρχηγούς» — Η Άρσεναλ είπε να υπογράψει ΔΥΟ παίκτες της Τσέλσι

Οι ηγέτες της Premier League θα μπορούσαν να φέρουν μερικά νέα πρόσωπα για να ενισχύσουν την προσφορά τους για τον τίτλο όταν ανοίξει ξανά το παράθυρο μεταγραφής τον επόμενο μήνα.

Η Άρσεναλ θα πρέπει να υπογράφει τους Ν’Γκόλο Κάντε και Κρίστιαν Πούλισιτς από το Τσέλσι, σύμφωνα με τον πρώην μέσο Εμμανουήλ Πετί.

Ο Πετίτς, ο οποίος αγωνίστηκε και για τους δύο συλλόγους του Λονδίνου στην καριέρα του, πρότεινε ότι οι Κάντε και Πούλισιτς ταιριάζουν στο σχέδιο για το είδος των παικτών που χρειάζεται η Άρσεναλ εν όψει της μεταγραφής του Ιανουαρίου.

«Θα ήθελα πολύ ο [N’Golo] Kante να πάει στην Arsenal και νομίζω ότι θέλει να μείνει στο Λονδίνο, οπότε θα πρέπει να το ρισκάρουν», είπε ο 52χρονος Γάλλος στο OddsBetting για την Kante.

«Πιστεύω επίσης ότι η Βαρκελώνη θέλει να τον υπογράψει τον Ιανουάριο, αλλά ταιριάζει με την Άρσεναλ και χρειάζονται έναν παίκτη που να έχει μια νοοτροπία νίκης. Εκπλήσσομαι που η Τσέλσι δεν θέλει να του δώσει νέο συμβόλαιο αλλά ίσως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς, ίσως κάποιο ιατρικό θέμα.

«Τέλος πάντων, κάθε ομάδα θα ήταν τυχερή να έχει τον Κάντε — είναι ο Κάντε! Όταν έχεις τέτοιους τύπους — τόσο ταπεινούς και επαγγελματίες — πρέπει να έχεις τέτοιους ηγέτες στα αποδυτήρια».

Όσο για τον Πούλισιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού στο Τσέλσι, ο Πετί είπε: «Θα μπορούσες να δεις με τον [Κρίστιαν] Πούλισιτς σαν να έπαιζε με εκδίκηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ήταν τόσο καλός για τις ΗΠΑ και του αξίζει να παίζει τακτικά σε ένα άλλο club. Νομίζω ότι είναι ακριβώς το είδος του παίκτη που χρειάζεται η Άρσεναλ. Τώρα που ο Γαβριήλ Ιησούς είναι έξω νομίζω ότι θα ήταν μια μεγάλη επιλογή.

«Όπως και ο Hakim Ziyech, μπορείτε να δείτε ότι το κεφάλι του δεν είναι με την Τσέλσι αυτή τη στιγμή και βλέποντας και τους δύο δυστυχισμένους — δεν το αξίζουν. Και οι δύο παίκτες έπαιξαν τόσο καλά και βλέπω ότι ο Milan πιθανόν να θέλει τον Ziyech και θα κάνει προσφορά γι’ αυτόν τον Ιανουάριο».

Η Άρσεναλ βρίσκεται 16 πόντους πάνω από την όγδοη θέση της Τσέλσι στην κορυφή του τραπεζιού της Premier League. Οι Gunners συνεχίζουν την εκστρατεία τους σε μια σύγκρουση της Ημέρας Μποξ με τους συντρόφους του Λονδίνου West Ham United στις 26 Δεκεμβρίου.