«Ποτέ δεν παίζει εκεί» — Southgate γελάει από Foden σχόλια ως Αγγλία ονόματα αστέρων αγαπημένη θέση

«Ποτέ δεν παίζει εκεί» — Southgate γελάει από Foden σχόλια ως Αγγλία ονόματα αστέρων αγαπημένη θέση

Ο Foden άφησε τον προπονητή της Αγγλίας αποσαστισμένος από τα σχόλιά του μετά τη νίκη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 3-0 επί της Ουαλίας.
Ο μάνατζερ της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υποδύθηκε τον Φιλ Φόντεν λέγοντας ότι το να παίζει ως Νο 10 είναι ο αγαπημένος του ρόλος.

Αφού είδε μόλις 19 λεπτά δράσης στα δύο πρώτα παιχνίδια του Ομίλου Β της Αγγλίας, ο Foden έκανε το πρώτο του ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τρίτη. Ξεκίνησε από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης των Three Lions, μαζί με τον Harry Kane και τον Marcus Rashford, και σκόραρε το δεύτερο γκολ του παιχνιδιού για να βοηθήσει να σφραγίσει μια νίκη με 3-0 επί της Ουαλίας στο Κατάρ.

Όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει αργότερα τη θέση που προτιμά, ο Foden είπε στην TalkSport: «Δεν ξέρω. Πιθανώς κάπου στο ρόλο Νο.10. Αλλά δεν με πειράζει, για να είμαι ειλικρινής.

«Όπου κι αν παίζω, προσπαθώ να επηρεάσω το παιχνίδι. Μπορώ να παίξω σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Όπου κι αν με βάζει ο μάνατζερ, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που προσπαθώ να κάνω.»

Σε απάντηση στα σχόλια του Foden, Southgate χαμογέλασε και είπε: «Αλλά ποτέ δεν παίζει εκεί, έτσι δεν είναι? Οπότε είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό!

«Μπορώ να καταλάβω γιατί. Χρειαζόμαστε κάποιες αποδείξεις ότι χρησιμοποιείται κατά καιρούς!»

Ο Rashford σκόραρε τα άλλα δύο γκολ στο στάδιο Ahmed bin Ali για να ολοκληρώσει μια νίκη 3-0 για την πλευρά του Σάουθγκεϊτ. Το αποτέλεσμα εξασφάλισε τη θέση τους ως νικητές του Ομίλου Β για τα τελευταία 16, όπου θα αντιμετωπίσουν τους επιλαχόντες του Α’ Ομίλου της Σενεγάλης την Κυριακή.