Πορτογαλία: Ο Ρονάλντο παλεύει με το θέμα της φυσικής κατάστασης ενόψει της σύγκρουσης στη Νότια Κορέα

Η Πορτογαλία μπορεί να χρειαστεί να παίξει χωρίς CR7 στο τελευταίο παιχνίδι ομαδικής sate τους.

Ο προπονητής της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος επιβεβαίωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι απόλυτα κατάλληλος μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Νότιας Κορέας.

Ο Ρονάλντο έπαιξε με την Πορτογαλία στη νίκη 2-0 επί της Ουρουγουάης τη Δευτέρα. Ωστόσο, δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην εκπαίδευση της πλευράς του δύο ημέρες αργότερα.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο Σάντος παραδέχτηκε ότι ο Ρονάλντο μπορεί να χάσει το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα.

«Νομίζω ότι είναι 50-50 αν παίζει ή όχι, θα δούμε», δήλωσε ο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου.

«Θα εξαρτηθεί από το αν και πώς θα εξασκηθεί σήμερα, αν δούμε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει ένα σχέδιο για το αν δεν είναι διαθέσιμος.»

Η Πορτογαλία έχει ήδη προκριθεί στη φάση νοκ-άουτ αφού κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες του Ομίλου Η.

Έχοντας νικήσει την Γκάνα και την Ουρουγουάη, οι άνδρες του Σάντος βρίσκονται στην pole position για να προκριθούν ως νικητές του ομίλου. Ωστόσο, η απώλεια του Ρονάλντο είναι ένα τεράστιο πλήγμα, ωστόσο, καθώς προσπαθούν να σφραγίσουν την πρώτη θέση τους.

Σε περίπτωση που η Πορτογαλία τερματίσει ως οι επιλαχόντες του ομίλου, πιθανότατα θα πρέπει να στριφογυρίσουν με τη Βραζιλία στον επόμενο γύρο.

Μέχρι τώρα, οι γιατροί της ομάδας της Πορτογαλίας δεν έχουν ενημερώσει για τη φυσική κατάσταση του Ρονάλντο. Ωστόσο, δημοσιεύματα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο 37χρονος θα ανακτήσει σίγουρα την πλήρη φυσική του κατάσταση πριν τον τελευταίο γύρο των 16 ετών.