«Πολύ επαγγελματική & λειτουργεί πραγματικά σκληρά» — Pogba υπερασπίστηκε από την κριτική

Η στάση του Γάλλο έχει αμφισβητηθεί κατά καιρούς εν μέσω της φόρμας και των αγώνων φυσικής του κατάστασης κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του στο Old Trafford.

Ο Eric Bailly έχει παραμερίσει τις προτάσεις ότι ο Paul Pogba «δεν συγκεντρώνεται» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή «δεν ενδιαφέρεται» για τη λέσχη.

Η αβεβαιότητα συνεχίζει να περιβάλλει το μέλλον του Pogba στην Manchester United παρά το γεγονός ότι του έδωσε την επίδοσή του αυτή τη σεζόν.

Ενώ το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει μειωθεί σημαντικά, οι φήμες που συνδέουν τον μέσο με μια κίνηση μακριά δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Έχοντας υπάρξει αμφιλεγόμενη φυσιογνωμία στο Old Trafford, ο Γάλλος δέχεται συχνές επικρίσεις τόσο από τους οπαδούς όσο και από τα μέσα ενημέρωσης από την παγκόσμια μεταφορά του ρεκόρ από τη Γιουβέντους το 2016.

Μεγάλο μέρος της κριτικής έχει ως στόχο τη στάση του με προτάσεις που ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν δίνει τα πάντα για την United.

«Ο Paul Pogba είναι πάντα χαρούμενος, απεικονίζει μια εικόνα, και αν δεν τον γνωρίζετε, θα λέγατε ότι αυτός ο τύπος δεν ενδιαφέρεται, δεν επικεντρώνεται ούτε καθορίζει τι χρειάζεται να κάνει», ανέφερε ο Bailly στο επίσημο κανάλι του δημοσιογράφου Guillem Balague στο YouTube.

«Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι πολύ επαγγελματίας και δουλεύει πολύ σκληρά. Οι άνθρωποι κοιτάζουν και λένε ότι δεν τον νοιάζει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια για μένα. Πρέπει να τον ξέρεις για να δεις τι είδους άνθρωπος είναι.

«Πάνω από όλα, είναι ένας πραγματικά σκληρά εργαζόμενος, ένας επαγγελματίας παίκτης.»