«Πολλοί άνθρωποι θέλουν να αποτύχουμε» — ο Μαγκουάιρ πρόθυμος να σιωπήσει τους επικριτές του Man Utd

Ο καπετάνιος των Red Devils ελπίζει ότι η πλευρά του θα μπορέσει σύντομα να πάρει στα χέρια τους τα ασημικά, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως τέλεια απάντηση στους αρνητές.

Η Manchester United κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες τίτλου στην αγγλική κορυφή (20), αλλά δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει την επιτυχία του πρωταθλήματος στην εποχή μετά τον Sir Alex Ferguson.

Ένα ακόμα πιο ανησυχητικό γεγονός είναι ότι έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που η United κέρδισε τελευταία ένα μεγάλο κομμάτι μαχαιροπίρουνα.

Η τελευταία επιτυχία τρόπαιο των Red Devils ήρθε στη δεύτερη σεζόν του Jose Mourinho που ήταν υπεύθυνος για τον σύλλογο το 2016-17 με τη μορφή του Europa League.

Ο Ole Gunnar Solskjaer, ο οποίος ήταν κρίσιμος για την επιτυχία των πρίμα του συλλόγου το 1999 ως παίκτης, τους ώθησε στο σωστό δρόμο καθώς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά από καιρό γνήσιοι διεκδικητές τίτλου και αγωνίζονται επίσης για τον θρίαμβο του FA Cup και του Europa League.

Ερωτηθείς αν οι κριτικοί παρείχαν επιπλέον κίνητρο για επιτυχία, ο Χάρι Μαγκουάιρ απάντησε στο επίσημο podcast του συλλόγου: «Το απολαμβάνω. Δεν με πειράζει καθόλου.

«Όταν σηκώσω το πρώτο μου τρόπαιο σε αυτό το κλαμπ θα μου χαμογελάσει περισσότερο γνωρίζοντας ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουμε αυτό.

Ο Μαγκουάιρ πρόσθεσε: «Είμαστε η πιο πολυσυζητημένη λέσχη στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να τα πάμε καλά. Πολλοί θέλουν να αποτύχουμε κι αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Είμαι αρκετά συνηθισμένος σε αυτό τώρα.»