Ποιος πρέπει να είναι ο Νο.1 του Μαν Γιουνάιτεντ; Ντε Γκέα ή Χέντερσον

Όταν πρόκειται για τον David De Gea της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον πρύτανη Χέντερσον, ποιος νομίζεις ότι πρέπει να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας;

Αυτό είναι ένα ζήτημα εξέγερσης που πιθανώς κάθε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται. Ποιος θα πρέπει να επιλεγεί ως ο πρωταρχικός τερματοφύλακας μεταξύ του David De Gea και του Dean Henderson; Ακόμα και το αφεντικό των Red Devils Ole Gunnar Solkjaer αντιμετώπισε αυτό το απόλυτο δίλημμα σχετικά με τον άνθρωπο στο στόχο. Το ισπανικό πώμα ήταν το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για όσους έχουν κόκκινα από την άφιξή του στο κλαμπ.

Ωστόσο, ο Henderson επέστρεψε στο Old Trafford από την Sheffield United μόνο για να ασκήσει πίεση στον De Gea. Οι απίστευτες επιδόσεις του στην δανεική ομάδα του έκαναν μεγάλη εντύπωση στον Ole. Αυτή τη στιγμή, και οι δύο τερματοφύλακες είναι εκτός διεθνούς καθήκοντος για το ευρώ. Αλλά καθώς η ένταση ανεβαίνει στο Solskjaer, πρέπει να πάρει μια τολμηρή απόφαση να βάλει ένα ή το ένα ή το άλλο σε ένα μόνιμο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι η United θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την άλλη για να συγκεντρώσει κεφάλαια για άλλες σημαντικές μεταφορές.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Αγγλίας μοιράζεται την άποψή του.

Πρώην Αγγλία πώμα David James πιστεύει ότι Ole θα πρέπει να επιλέξουν την Αγγλία διεθνή Dean Henderson πάνω από David De Gea. «Θα πήγαινα στο Henderson, είναι 23 ετών και στο επίπεδο της Premier League έχει δείξει προφανώς ότι μπορεί να παίξει, με τη Sheffield United και επίσης πολλές φορές με την Manchester United», δήλωσε ο James Goal. «Υπάρχουν κάποιοι που συνηθίζουν να παίζουν για την Manchester United, κάτι που είναι ελαφρώς διαφορετικό από το να παίζει για την Sheffield United, αλλά η ικανότητα που έχει ήδη και οι δυνατότητες που έχει είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που προσφέρει ο David de Gea».

«Ο De Gea δεν είναι κακός τερματοφύλακας, δεν έχει να κάνει με αυτό. Απλά πιστεύω ότι από τη σκοπιά του μάνατζερ, κοιτάς πού θα προχωρήσει η λέσχη. Η De Gea υπήρξε πρωτοφανής για την Manchester United, αλλά το να παραμείνεις σε αυτό το επίπεδο είναι τόσο δύσκολο. Νομίζω ότι με τον Ντιν Χέντερσον υπάρχει μια ευκαιρία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχωρήσει.»