Ποιος παίκτης της Άρσεναλ θα μπορούσε να βάλει δύο γκολ εναντίον της Γουέστ Χαμ;

Παρά την κρίσιμη νίκη του Σαββατοκύριακου με 2-1, ο Μικέλ Αρτέτα πιστεύει ότι υπήρχαν περισσότερα γκολ.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Έντι Νκετάια κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ εναντίον της Γουέστ Χαμ την Κυριακή, σύμφωνα με το μάνατζερ Μικέλ Αρτέτα.

Οι υπερασπιστές Rob Holding και Gabriel ήταν στο στόχο για να σφραγίσουν μια σημαντική νίκη 2-1 στο London Stadium. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ‘ρσεναλ, αλλά έκανε τη δουλειά. Εξασφάλισε μια τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Gunners για να ενισχύσουν τις τέσσερις μεγαλύτερες ελπίδες τους. Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν αυτή τη σεζόν, κατέχουν πλεονέκτημα δύο πόντων έναντι της Τότεναμ στην τέταρτη θέση στην κατάταξη της Premier League.

Μιλώντας στη Sky Sports αργότερα, η Arteta παραδέχτηκε ότι η απόδοση της ομάδας ήταν τσαπατσούλικη, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν κλινικά όταν είχε σημασία.

Ο προπονητής της Άρσεναλ σχολίασε επίσης πως ο Νκετάια, ο οποίος είχε τέσσερα γκολ, θα μπορούσε να σκοράρει δύο φορές.

«Δεν παίξαμε τόσο καλά. Σήμερα, κερδίσαμε άσχημα», είπε η Arteta.

«Με την μπάλα, ήμασταν πραγματικά φτωχοί. Μας έλειπε η ψυχραιμία και η κυριαρχία για να παίξουμε το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε, αλλά βρήκαμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τα στημένα κομμάτια, να αμυνθούμε εξαιρετικά καλά, να μην αποδεχθούμε τίποτα πέρα από το τέρμα.

«Για να το κάνουμε βιώσιμο, πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό, τι παίξαμε εναντίον της Chelsea και της Manchester United, αλλά σήμερα, ήμασταν κλινικοί και πραγματικά αποτελεσματικοί όταν επιτεθήκαμε στο κουτί τους.

«Ο Eddie θα μπορούσε να βάλει άλλα δύο, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις καταστάσεις που θέλαμε, αυτό είναι σίγουρο.»

Άρσεναλ επόμενο πρόσωπο Λιντς, ένας σύλλογος Nketiah πέρασε το χρόνο δανεικός σε 2019/20, αυτή την Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ.