Ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Koeman ως προπονητής της Βαρκελώνης;

Λαμβάνοντας υπόψη την κακή πορεία των φωτιστικών για τη Βαρκελώνη, το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να αναζητήσει πιθανές αντικαταστάσεις για τον προπονητή Ronald Koeman.

Δεδομένου ότι ο Ronald Koeman είναι ακόμα άθικτος ως διευθυντής της Βαρκελώνης, φήμες για τον αντικαταστάτη του βασανίζουν τους «culers» σε όλο τον κόσμο. Για να λέμε την αλήθεια, οι αναφορές σχετικά με τον πιθανό διάδοχό του κυκλώνουν, ειδικά στην Ισπανία. Και γιατί όχι; Αν ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία της Barca, ο Koeman έχει υποβαθμίσει τις επιδόσεις του. Στην πραγματικότητα, αν δεν ήταν η εξευτελιστική οικονομική κατάσταση του συλλόγου, το ολλανδικό αφεντικό θα μπορούσε να έχει απολυθεί μέχρι τώρα.

Παρ’ όλα αυτά, παρά την ντροπή του Κλάζικο για το Καμπ Νόου, ο Koeman εξακολουθεί να έχει τη δουλειά του λόγω της υποστήριξης από την επιτροπή Barca. Τούτου λεχθέντος, είναι μόνο θέμα χρόνου και θα δούμε την αντικατάσταση του 58χρονου. Ορισμένες αναφορές ανέφεραν ότι ο διευθυντής της AFC Ajax Erik δέκα Hag ήταν πρώτη προτεραιότητα για τη Βαρκελώνη για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Koeman θα εξαντληθεί. Αλλά, φαίνεται ότι η εστίαση έχει μετατοπιστεί προς ένα πιο οικείο πρόσωπο για τους οπαδούς Barca.

Θα είναι ο ίδιος ο θρύλος!

Σύμφωνα με την AS Diario, η καταλανική λέσχη θα επιδιώξει να υπογράψει τον Xavi ως εναλλακτική λύση για τον Ronald Koeman στο μέλλον. Το εικονίδιο του Μπλαουγκράνα έχει κάνει αρκετά καλά για τον εαυτό του στο Al Sadd στο Κατάρ, έχοντας ήδη κερδίσει επτά τρόπαια. Την Τρίτη, ο μέσος σημείωσε το 100ο πλάνο του για τη λέσχη του Κατάρ εναντίον του Ουμ Σαλάλ, κερδίζοντας το παιχνίδι με 3-1. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ισπανός έχει μεταμορφώσει εντελώς την αραβική ομάδα με το στυλ παιχνιδιού Barca.

Προηγουμένως, ο Τσάβι είχε κάποια θέματα με την πρόεδρο της λέσχης της Βαρκελώνης, Joan Laporta. Αν και τα πράγματα έχουν τακτοποιηθεί μεταξύ τους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αρκετών συνεντεύξεων, ο θρυλικός playmaker παραδέχτηκε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο Camp Nou κάποια μέρα ή τον άλλο. Κάτω από τον Koeman, ο Barca αγωνίζεται ήδη καθώς είναι ένατος στην εγχώρια κατηγορία. Επίσης, η προοπτική του Champions League δεν παρέχει θετικά αποτελέσματα. Αν τα πράγματα γίνουν δραστικά αρνητικά τις επόμενες εβδομάδες, τότε το συμβούλιο θα πρέπει να καταλήξει σε απόφαση.