Ποια είναι τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάνιμπαλ Μεχμπρί;

Ο 18χρονος απέδειξε ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη σκηνή, οπότε ποιο είναι το σχέδιο στο Old Trafford;

Ο προσωρινός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράλφ Ράνγκικ σκοπεύει να εγκαταστήσει τον Χάνιμπαλ Μεϊμπρί στην ομάδα πρώτης ομάδας μόλις επιστρέψει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο γαλλικός μέσος εκπροσώπησε πρόσφατα την Τυνησία στο Arab Cup και AFCON, αντλώντας ευρέως έπαινο για τις επιδόσεις του στη μεγάλη σκηνή υπό τον διευθυντή Mondher Kebaier σε μια σταθερή εμπειρία για την ανάπτυξή του.

Οι οθόνες του λέγεται ότι έχουν πιάσει την προσοχή αρκετών συλλόγων πρωταθλήματος στο παρελθόν. Ρώτησαν ακόμη και να υπογράψουν τον έφηβο που δανείζεται για αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, United έχουν άλλα σχέδια γι ‘αυτόν αντ ‘αυτού.

Ο Χάνιμπαλ Μεχμπρί δεν θα μπει σε άλλη λέσχη τον Ιανουάριο.

Μια αναφορά από το Goal ισχυρίστηκε ότι ο Rangnick σκοπεύει να εισάγει τον Mejbri στο στίγμα της πρώτης ομάδας όταν επιστρέψει από το Καμερούν. Ο νεαρός θα συνεχίσει επίσης να παρατάξει για την ομάδα U-23.

Πράγματι, ο Mejbri έχει γίνει βασικό μέρος της πλευράς του Neil Wood από την προώθησή του το 2020. Ο πρώην άνθρωπος του Μονακό έκανε επίσης το ντεμπούτο του σε οκτώ λεπτά καμέο εναντίον των Λύκων στην Πρέμιερ Λιγκ τον Μάιο.

«Γνωρίζω πλήρως ότι έχουμε έναν ακόμη καλό, εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη που προέρχεται από τις τάξεις των νέων μας», δήλωσε ο Rangnick τον Δεκέμβριο.

«Ας ελπίσουμε ότι, μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα μπορεί να εκπαιδεύεται τακτικά και να είναι μέλος της ομάδας μας».

Δεδομένης της φήμης του Rangnick για την εύρεση και ανάπτυξη νέων παικτών στο RB Leipzig, ο Mejbri θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο μεσαίο πεδίο των Red Devils αργά παρά γρήγορα με τον ρυθμό που πηγαίνει.