Πλησιάζει η Άρσεναλ για να υπογράψει το αστέρι της Λέστερ σε συμφωνία £30 εκατομμυρίων

Οι Gunners ελπίζουν να ολοκληρώσουν την πρώτη τους καλοκαιρινή υπογραφή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Άρσεναλ είναι «σίγουρη» στην επίτευξη συμφωνίας για τους Youri Tielemans της πόλης Λέστερ.

Ο μέσος έχει ένα χρόνο ακόμα στην τρέχουσα συμφωνία του με το Λέστερ, αλλά με τις Αλεπούδες να παλεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Έχοντας απορρίψει αρκετές προσφορές παράτασης συμβολαίου από το Leicester, ο Tielemans πλησιάζει τώρα στην ένταξη στη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με την 90min, η Άρσεναλ έχει ήδη μιλήσει με τους εκπροσώπους του Tielemans για μια κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Gunners είναι βέβαιοι ότι μπορούν να ολοκληρώσουν την κίνηση πριν τα τέλη Ιουνίου.

Αφού απέτυχε να ανανεώσει τη συμφωνία του Tieleman, ο Leicester είναι πρόθυμος να αποφύγει την ελεύθερη αναχώρηση πουλώντας τον μέσο.

Ωστόσο, δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία με την Arsenal σχετικά με το τέλος μεταβίβασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Foxes απαιτούν τέλη μεταφοράς £30 εκατομμυρίων ενώ η αρχική προσφορά της Arsenal είναι λιγότερο από 25 εκατομμύρια λίρες.

Ερωτηθείς για το μέλλον του την Τρίτη, ο Τίελμαν παραδέχτηκε ότι μπορεί να εγκαταλείψει το Στάδιο Κινγκ Πάουερ αυτό το καλοκαίρι.

«Αυτό δεν αποκλείεται», είπε ενώ ήταν σε διεθνή υπηρεσία.

«Αισθάνομαι πολύ καλά στο Leicester, με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες από την πρώτη μέρα. Δίνω τα πάντα για τη Λέσχη μέχρι την τελευταία μέρα.

«Αλλά φυσικά πρέπει να ακούσετε άλλες ευκαιρίες, πρέπει να κοιτάξετε την καριέρα σας, και μερικές φορές πρέπει να κάνετε επιλογές. Ίσως κάποιος έρθει στο δρόμο μου.»