Πας κάπου CR7; Ρονάλντο δημοσιεύει το αινιγματικό μήνυμα Γιουβέντους

Ο Ρονάλντο εξέδωσε ένα μήνυμα 373 λέξεων που αντικατοπτρίζει την εποχή του και όλα όσα έχει επιτύχει με τη Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε όλους όσους «έλαβαν μέρος» στο «ταξίδι» του με τη Γιουβέντους σε μια αινιγματική και μακρά δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πορτογαλικός άσος έδειξε ένα άγγιγμα της τάξης συγχαίροντας την Inter Milan για την επιτυχία της Serie A και απέδωσε φόρο τιμής στους «τεράστιους παίκτες» και «γιγαντιαία κλαμπ» που αντιμετώπισε στην Ιταλία τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Ρονάλντο δήλωσε επίσης ότι «έφτασε σε ένα γκολ» κερδίζοντας τη Serie A, το Suppercoppa Italiana, το Coppa Italia, το Capocannoniere και το βραβείο MVP του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η δήλωσή του έρχεται εν μέσω εικασιών που τον συνδέουν με μια καλοκαιρινή έξοδο.

Ο Ρονάλντο αντανακλά τα επιτεύγματά του στο Τορίνο

«Η ζωή και η καριέρα οποιουδήποτε κορυφαίου παίκτη είναι φτιαγμένα από σκαμπανεβάσματα. Χρόνο με το χρόνο, αντιμετωπίζουμε φανταστικές ομάδες, με εξαιρετικούς παίκτες και φιλόδοξους στόχους, οπότε πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παραμείνουμε σε επίπεδα αριστείας», δημοσίευσε ο Ronaldo στο Instagram.

«Φέτος δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τη Serie A, συγχαρητήρια στην Inter για τον επάξιο τίτλο. Ωστόσο, πρέπει να εκτιμήσω όλα όσα επιτύχαμε αυτή τη σεζόν στη Γιουβέντους, τόσο από συλλογική όσο και από ατομική άποψη.

«Το Ιταλικό Σούπερ Κύπελλο, το Κύπελλο Ιταλίας και το τρόπαιο Serie A Top Scorer με γεμίζουν με ευτυχία, κυρίως λόγω της δυσκολίας που κουβαλάνε μαζί τους, σε μια χώρα όπου τίποτα δεν είναι εύκολο να κερδίσεις.

«Με αυτά τα επιτεύγματα, πέτυχα ένα γκολ που είχα θέσει από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ιταλία: να κερδίσω το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Super Cup, αλλά και να είμαι ο καλύτερος παίκτης και ο κορυφαίος σκόρερ σε αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική χώρα γεμάτη με τεράστιους παίκτες, γιγάντιους συλλόγους και μια πολύ δική του ποδοσφαιρική κουλτούρα.

«Έχω ήδη πει ότι δεν κυνηγάω δίσκους, τα αρχεία με κυνηγούν.

«Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ με αυτό, είναι πολύ απλό: το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό παιχνίδι, αλλά μέσω της ατομικής υπερνίκησης βοηθάμε τις ομάδες μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

«Είναι πάντα ψάχνει για όλο και περισσότερο στο πεδίο, εργάζονται όλο και περισσότερο έξω από το πεδίο, ότι τα αρχεία τελικά αναδύονται και συλλογικοί τίτλοι γίνονται αναπόφευκτοι, μερικοί είναι η φυσική συνέπεια του άλλου.»

«Χάρη σε όλους όσους έλαβαν μέρος σε αυτό το ταξίδι!»

Ο Ρονάλντο πρόσθεσε: «Έτσι, είμαι πολύ περήφανος με αυτό το γεγονός που έχει αναπαραχθεί ευρέως τις τελευταίες ημέρες: Πρωταθλητής στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, νικητής του Κυπέλλου στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, νικητής του Super Cup στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, Καλύτερος Παίκτης στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, Καλύτερος σκόρερ στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, στόχους για μια λέσχη στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ότι έχω αφήσει το στίγμα μου στις χώρες όπου έχω παίξει και ότι έδωσα χαρά στους οπαδούς των συλλόγων που εκπροσωπούσα. Γι’ αυτό δουλεύω, αυτό με συγκινεί και αυτό πάντα θα κυνηγάω μέχρι την τελευταία μέρα.

«Χάρη σε όλους όσους έλαβαν μέρος σε αυτό το ταξίδι! Είμαστε ενωμένοι!»