«Πάρα πολλοί τραυματίες «η Άρσεναλ είπε να μείνει μακριά από τη μεταφορά Aguero

Λόγω των επαναλαμβανόμενων τραυματισμών και των προβλημάτων φυσικής κατάστασης τις τελευταίες σεζόν, η Arsenal έχει προειδοποιηθεί να αποφύγει μια καλοκαιρινή κίνηση για τον Sergio Aguero.

Ο Nigel Winterburn δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Sergio Aguero θα ήταν μια καλή υπογραφή για την Arsenal.

Μετά από μια δεκαετία στο σύλλογο, η Αργεντινή θα φύγει από το Μάντσεστερ Σίτι όταν λήξει το συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου.

Ο Aguero συνδέεται με τη Βαρκελώνη εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά πρόσφατες αναφορές ισχυρίζονται ότι θέλει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι, το Τότεναμ, το Λιντς και η Άρσεναλ έχουν προταθεί ως πιθανοί προορισμοί για την 32χρονη.

Και πολλοί έχουν ονομάσει τα Εμιράτα ως κατάλληλο προορισμό για τον Aguero, ιδιαίτερα δεδομένης της σχέσης του με τον Mikel Arteta.

Αλλά ενώ το Winterburn δεν έχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα του Aguero, οι πρώην Gunners left-back ανησυχούν για το πρόσφατο ιστορικό τραυματισμών του.

«Ακούστε, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία με τους παίκτες και είναι αποδεδειγμένη ποιότητα», είπε Free Super Tips.

«Αλλά την τελευταία ενάμιση σεζόν, είχε πολλούς τραυματισμούς. Και αυτή θα ήταν η μεγάλη μου ανησυχία και θα εξαρτιόταν επίσης από το πώς θέλετε να παίξετε.»

«Δεν μπορείς να αμφιβάλλεις για την ποιότητά του για ό, τι έχουμε δει. Μέσα στην Πρέμιερ Λιγκ, θα ήταν δωρεάν μεταφορά, αλλά μετά οι μισθοί. Θα πάρεις πίσω τα λεφτά; Και μετά πολλοί έλεγαν, αλλά σταματάτε την εξέλιξη των άλλων παικτών;»

«Υπήρξε πολλή συζήτηση με τον [Eddie] Nketiah, ο οποίος συμμετείχε και γύρω από την ομάδα στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν έχουμε δει πολλά. Θα είναι αρκετά καλός;»

«Νομίζω ότι συμβαίνουν τόσα πολλά στην Arsenal όσον αφορά τη διασφάλιση του μελλοντικού μέλλοντος των παικτών και την κίνηση εναντίον των παικτών που δεν πιστεύετε ότι θα ταιριάξουν σε αυτό. Νομίζω ότι θα είναι ένα τεράστιο σημείο καμπής για την Arsenal για την επόμενη σεζόν και πού θα πάνε».

«Θα θεωρούνται πλέον ως ομάδα κορυφαίων έξι; Αυτό είναι αρκετά τρομακτικό για μένα να το σκεφτώ»