Ο Zlatan απαντά σε ισχυρισμούς ρατσισμού μετά την απόκρουση του Lukaku

Ο επιθετικός του Μίλαν έσπασε τη σιωπή του για ισχυρισμούς ρατσισμού προς τον Λουκάκου στη σύγκρουση της Coppa Italia την Τρίτη.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αρνήθηκε τη χρήση φυλετικής κακοποίησης στη διαφωνία του με τον Ρομέλου Λουκάκου κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας του προημιτελικού Coppa Italia μεταξύ Ίντερ και Μίλαν.

Οι πρώην συμπαίκτες της Manchester United ήρθαν σε χτυπήματα στο ημίχρονο και αντάλλασαν λεκτικά χτυπήματα ο ένας στον άλλο. Ο διαιτητής Πάολο Βαλέρι τους προειδοποίησε και τους δύο και αργότερα απέστειλε τον Ιμπραχίμοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δυστυχώς για το ζεύγος, ωστόσο, τα μικρόφωνα pitch-side κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον μέρος της ανταλλαγής τους. Σύμφωνα με αναφορές, ο Ζλάταν αποκάλεσε τον Λουκάκου «γάιδαρο «και του είπε να πάει να κάνει το «βουντού» του.

Αλλά ο 39χρονος έχει τώρα σπάσει τη σιωπή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αρνηθεί να κάνει τέτοιου είδους διακρίσεις σχόλια προς τον Λουκάκου.

Ο Ζλάταν γλίτωσε μια τελευταία ανασκαφή, όμως, προτείνοντας ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής.

«Στον κόσμο του Ζλάταν, δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό! Είμαστε όλοι στην ίδια φυλή — είμαστε όλοι ίσοι!» έγραψε στο Twitter.

«Είμαστε παίκτες. Κάποιοι καλύτεροι από άλλους.»