Ο Zlatan αντιδρά στην παράταση του συμβολαίου του για την AC Milan

Μετά την υπογραφή νέας σύμβασης για την AC Milan, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αντέδρασε μετά τη λήψη αυτής της απόφασης ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Είναι επίσημο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μόλις υπέγραψε νέα παράταση συμβολαίου ως ποδοσφαιριστής του Μίλαν για άλλη μια σεζόν. Ο Σουηδός επιθετικός ήθελε να αποδείξει το επίπεδο απόδοσής του στο υψηλότερο επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά την περιπέτεια MLS. Μια σεζόν αργότερα, ο Ibra απέδειξε ότι εξακολουθεί να παίζει σε ένα επίπεδο που μπορεί να του εγγυηθεί ευκαιρίες τίτλου. Μια συγκλονιστική απόφαση που θα τον κάνει να παίξει μετά τα 40 χρόνια, ο Ibra είναι ένας πραγματικός πρωτοπόρος στο δικό του άθλημα. Μόνο παίκτες όπως ο Gianluigi Buffon μπορούν να τον δουν μάτι με μάτι σε αυτή την πτυχή.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει άλλος επιθετικός παίκτης στην ιστορία που έπαιξε σε αυτό το επίπεδο πριν από τον Ζλάταν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να φτάσει εκεί αλλά δεν είναι 40 ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν φτάσει στο επίπεδο της Ίμπρα. Η AC Milan ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της με αυτή τη δήλωση: «Η AC Milan ανακοίνωσε ότι η Λέσχη επέκτεινε το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο AC Milan είναι ο σύλλογος για τον οποίο ο Zlatan έχει παίξει περισσότερο στην Ιταλία. Αφού σκόραρε 84 γκολ σε 130 εμφανίσεις με τον Rossoneri, ο Σουηδός επιθετικός θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη και μαύρη φανέλα την επόμενη σεζόν».

Η αντίδραση του Ζλάταν στη νέα του συμφωνία.

Είχαμε ήδη αναφέρει ότι ο Ζλάταν ήταν έτοιμος να υπογράψει νέα συμφωνία για μια ακόμη σεζόν ως παίκτης του Μιλάνου. Μετά την ανακοίνωση, ο Ibra δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media του με την ακόλουθη λεζάντα: «Το έπος συνεχίζεται». Αυτό σημαίνει ότι η Σουηδία διεθνής έχει μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει και να παραμείνει μεταξύ των ελίτ παίκτες στην Ευρώπη.

Θα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να παίζει αυτό το καλοκαίρι καθώς πλησιάζουν τα Ευρώ και θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Σουηδία για άλλη μια φορά. Δεν είναι ακόμα σαφές αν ο Ζλάταν θα συνεχίσει να παίζει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2022. Αλλά έχουμε ένα προαίσθημα ότι ο Ίμπρα θα συνεχίσει αυτό μέχρι να μπορέσει πραγματικά να παίξει πλέον.