Ο Xhaka πυροδοτεί προειδοποιώντας την Arsenal ότι «κάνει κάτι» αυτή τη σεζόν

Κολλημένος στο μέσο του τραπεζιού, ένα top four φινίρισμα εμφανίζεται έξω από το ερώτημα για τους Gunners και ακόμη και ένα κορυφαίο σημείο έξι φαίνεται πέρα από τις δυνατότητές τους.

Άρσεναλ πρέπει να προσπαθήσουμε για περισσότερη συνέπεια, προκειμένου να «κάνουμε κάτι» αυτή τη σεζόν, προειδοποιεί Granit Xhaka.

Τα σχόλια του Xhaka έρχονται μετά την κυρίαρχη παράσταση της Arsenal ενάντια στο Leicester City την Κυριακή.

Ο Ντέιβιντ Λουίζ, ο Αλεξάντρ Λακαζέτ και ο Νικολά Πέπε σκόραραν σε διάστημα 13 λεπτών καθώς το πλευρό του Μικέλ Αρτέτα έφτασε σε νίκη με 3-1 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά τη νίκη, παραμένουν στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος — οκτώ πόντοι από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και έξι από τις κορυφαίες έξι θέσεις.

Οι Gunners προσβλέπουν στο Europa League ως τη μόνη ρεαλιστική ευκαιρία τους να κερδίσουν ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν, έχοντας επίσης βγει από το Κύπελλο FA και το Κύπελλο Carabao.

Ο Xhaka είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Πρέπει να το κάνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, όχι για τρία παιχνίδια, όχι για τέσσερα, πρέπει να είμαστε συνεχώς έτσι, με αυτή την ενέργεια, αυτό το ομαδικό πνεύμα και αφού ανυπομονώ να κάνουμε κάτι».

«Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο μετά το παιχνίδι του Europa League, μετά το ταξίδι και όλα τα άλλα, να είμαστε έτοιμοι για τις 12μμ.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά νομίζω ότι τελικά αξίζαμε να κερδίσουμε σήμερα. Κάναμε ένα πολύ, πολύ καλό παιχνίδι μετά από 10 λεπτά».