Ο Xhaka μιλά για αναφορές που τον συνδέουν με τους Ρομά

Πρόσφατες αναφορές έχουν συνδέσει στενά τον Granit Xhaka με την κίνηση προς τους Ρομά. Το αστέρι της Άρσεναλ έχει πλέον αντιδράσει σε αυτές τις εικασίες.

Ο Granit Xhaka παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τους αναφερόμενους τόκους μεταφοράς από τον Jose Mourinho στη Ρώμη, καθώς τίθεται υπό αμφισβήτηση το μέλλον του στα Εμιράτα.

Ο μέσος της Arsenal φαινόταν να φύγει από τους Gunners πέρυσι, αλλά πείστηκε να μείνει στο βόρειο Λονδίνο από τον Mikel Arteta.

Ο Xhaka υπήρξε βασικός στην πλευρά του ισπανικού προπονητή και ίσως έχει απολαύσει την καλύτερη σεζόν ξεχωριστά στα Εμιράτα αυτό το εξάμηνο.

Παρά το γεγονός ότι έκανε μια σειρά από λάθη υψηλού προφίλ για τους Gunners, ο Ελβετός διεθνής έκανε την ομάδα της Premier League της σεζόν, συμμετέχοντας σε ομοίους του Harry Kane και του Jorginho.

Με την Άρσεναλ να έχει οριστεί για μια τεράστια καλοκαιρινή αναμόρφωση, φήμες γύρω από το μέλλον του Τσάκα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν με τους Ρομά να ενδιαφέρονται για το 28χρονο.

Ο Xhaka παραδέχεται ότι είναι ανοιχτός στο να συζητήσει το μέλλον του με την ιεραρχία της Arsenal, αλλά προς το παρόν επικεντρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού.

«Φυσικά και διάβασα και τις φήμες «, είπε στην Ελβετική εφημερίδα Blick, μέσω του The Mirror.

«Αλλά τώρα είμαι εκατό τοις εκατό επικεντρωμένος στην εθνική ομάδα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από την Άρσεναλ ή τις φήμες αυτή τη στιγμή.

«Έχω άλλα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου στο Λονδίνο και στην Arsenal, ξέρουν τι έχουν μέσα μου.

«Όταν έρθει η ώρα και μπορούμε, μπορεί ή πρέπει να μιλήσουμε για μετάθεση, θα είμαι εδώ. »

Ο Jose Mourinho θα θέλει να φέρει έναν αριθμό νέων παικτών στο Stadio Olimpico και ο Xhaka μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Ο Xhaka ήταν ντροπαλός στις φήμες, αλλά παραδέχτηκε ότι θαυμάζει το πρώην αφεντικό των Spurs.

«Ειλικρινά, δεν άκουσα τι είπε ο Μουρίνιο, αλλά αυτό σε κάνει περήφανο» πρόσθεσε ο μέσος.

«Όλοι γνωρίζουν τον Μουρίνιο και τι έχει επιτύχει. Ο Μουρίνιο ξέρει πώς να κερδίζει τρόπαια».