Ο Xhaka ισχυρίζεται ότι δέχεται θεραπεία αποδιοπομπαίου τράγου από υποστηρικτές της Ars

Οι πράξεις του Ελβετού μέσου τον έχουν βάλει σε μπελάδες μερικές φορές, με ένα περιστατικό που τον οδήγησε να χάσει τον αρχηγό της λέσχης.

Ο Granit Xhaka ισχυρίζεται ότι δέχεται άδικη κριτική στην Arsenal, αλλά επιμένει ότι οι πλίνθοι «δεν θα τον σπάσουν».

Εννέα φορές έχει σταλεί ο Xhaka κατά τη διάρκεια των πέντε ετών του στην Arsenal μέχρι στιγμής, με την τελευταία αποστολή του να έρχεται εναντίον του Burnley τον Δεκέμβριο του 2020.

Αρχικά του δόθηκε μια κίτρινη κάρτα, αλλά μετατράπηκε σε μια κόκκινη κριτική VAR για βίαιη συμπεριφορά, καθώς είχε αρπάξει το λαιμό της Άσλεϊ Γουέστγουντ.

Πίσω στο 2019, απογυμνώθηκε από τον αρχηγό της λέσχης μετά από μια εξαιρετική πτώση με τη βάση θαυμαστών των Gunners. Αντέδρασε με ασεβή τρόπο στους οπαδούς της έδρας όταν τον αποκοιλούσαν ενώ έβγαινε στην ισοπαλία 2-2 με την Crystal Palace στα Εμιράτα.

Παρά το πειθαρχικό ιστορικό του, ο 28χρονος αισθάνεται ότι ξεχώρισε άδικα για κριτική.

«Πρέπει να ζεις με την κριτική στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια», δήλωσε ο Xhaka, μέσω του Goal.

«Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που παίρνουν κόκκινες κάρτες, αλλά δεν τους επικρίνουν όσο εγώ. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι μαζί μου γίνεται σκόπιμα μεγαλύτερο θέμα από ό, τι είναι πραγματικά.

«Αλλά δεν θα με σπάσει. Το ξεπέρασα, και αυτή τη φορά με έκανε να επιστρέψω πιο δυνατός — αναμφίβολα προς έκπληξη πολλών ανθρώπων».