Ο Xhaka διεκδικεί ισχυρούς ισχυρισμούς στις τέσσερις κορυφαίες ελπίδες της Άρσεναλ

Ο μέσος της Arsenal Granit Xhaka σχολίασε τις πιθανότητες της πλευράς του να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν.

Το Granit Xhaka είναι το τελευταίο αστέρι της Arsenal που είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητες του συλλόγου για δυνατό τερματισμό αυτή τη σεζόν.

Μετά από μια θλιβερή σειρά αποτελεσμάτων, οι Gunners άρχισαν σιγά-σιγά να συγκεντρώνουν μια σειρά από θετικές εξόδους.

Αυτό οδήγησε τους ομοίους του David Luiz και του Mohamed Elneny να πιστέψουν ότι η Arsenal μπορεί ακόμα και να είναι στην κορυφή των τεσσάρων αυτή τη σεζόν.

Μετά την αξιοσημείωτη επιστροφή της Κυριακής ενάντια στο West Ham για την κλήρωση 3-3, οι Gunners κάθονται στη δέκατη θέση, επτά πόντους πίσω από τα Σφυριά στην 5η θέση.

Με το Κύπελλο Καραμπάο και το Κύπελλο FA να είναι μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων, ένας τερματισμός στην έβδομη θέση θα μπορούσε να είναι αρκετός για να δει την Άρσεναλ να προκριθεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Αλλού, οι Πυροβολητές έχουν ακόμα μια ευκαιρία στο ποδόσφαιρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αν συνεχίσουν να κερδίσουν το Europa League.

Ο Granit Xhaka λέει ότι η Arsenal είναι έτοιμη να πάρει τις πιθανότητές της και να τελειώσει τη σεζόν έντονα σε όλα τα μέτωπα.

«Στο πρωτάθλημα, είμαστε πίσω σε απόσταση από τα ευρωπαϊκά μέρη και τώρα χρειαζόμαστε ένα τρέξιμο για να φτάσουμε εκεί. Στο Europa League θα ήταν απολύτως σημαντικό να φτάσουμε στον τελικό», δήλωσε ο διεθνής Ελβετικός Blick.

«Μέχρι στιγμής ήταν μια εποχή πάνω-κάτω. Ξεκινήσαμε μια καλή αρχή, στη συνέχεια δεν σκοράραμε σε πολλά παιχνίδια, αλλά τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και πάλι».