Ο Xhaka δεν τον νοιάζει σε ποια θέση παίζει για την Arsenal

Ο Granit Xhaka απολάμπει στη νέα του θέση και λέει ότι είναι στην ευχάριστη θέση να παίξει οπουδήποτε στο γήπεδο για την Arsenal.

Ο Granit Xhaka θα συνεχίσει με χαρά να αναπληρώνει την αριστερή πλάτη, καθώς παρέχει κάλυψη για τον τραυματισμένο Kieran Tierney, αν αυτό σημαίνει ότι η Arsenal θα πάρει στα χέρια της το τρόπαιο Europa League αυτή τη σεζόν.

Ένας μαχητικός Ελβετός μέσος βρίσκει τον εαυτό του να λειτουργεί εκτός μιας επαγγελματικής ζώνης άνεσης, με αγώνες φυσικής κατάστασης που υφίστανται άλλοι αναγκάζοντας τον Mikel Arteta να γίνει δημιουργικός με τις επιλογές της ομάδας του.

Ο Xhaka τα κατάφερε αξιοθαύμαστα σε μια αμυντική θέση, επιτρέποντας στους Gunners να αποφύγουν τυχόν ανεπιθύμητους πονοκεφάλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και μεγάλα ασημικά έρχονται σε επαφή με το Villarreal μετά την κράτηση ενός ημιτελικού ραντεβού με τον Villarreal σε ηπειρωτικό ανταγωνισμό.

Έχοντας παραταχθεί ξανά στην αριστερή πλάτη σε μια εκπληκτική νίκη 4-0 για την Arsenal στη Slavia Prague, ο Xhaka είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αν κερδίσουμε έτσι το Europa League, δεν με νοιάζει ποια θέση θα παίξω!»

«Αν πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκεί, πρέπει να βοηθήσω. Είμαι αυτός που θα κάνει τα πάντα για την ομάδα.

«Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι η κανονική μου θέση, αλλά με τους συμπαίκτες, με βοηθούν και με προπονούν επίσης, μπροστά και πίσω.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που βοήθησα και την ομάδα σε αυτή τη θέση. Κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν μια καλή απόδοση.»

Ο Xhaka πρόσθεσε: «Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι»

«Το σχέδιο παιχνιδιού που μας έδωσε το αφεντικό ήταν εξαιρετικό και δείξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Νομίζω ότι μας άξιζε να περάσουμε μετά τους δύο αγώνες.

«Ο χαρακτήρας της ομάδας ήταν εξαιρετικός. Το να κερδίσουμε εδώ 4-0 δεν είναι εύκολο, αλλά όπως είπα και πριν, δείξαμε πάνω από 90 λεπτά μια εξαιρετική απόδοση.»