Ο Xavi στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην Dembele σχετικά με το μέλλον της Βαρκελώνης

Το μέλλον του Γάλλο κρέμεται από μια ισορροπία καθώς συνεχίζει να συλλογίζεται μια προσφορά από τον Barca.

Ο διευθυντής της Βαρκελώνης Xavi Hernandez δήλωσε ότι ο Ousmane Dembele πρέπει να «κάνει μια προσπάθεια» και να δεσμεύσει το μέλλον του στην ομάδα, καθώς δεν θα βρει «καλύτερο αθλητικό πρότζεκτ» αλλού.

Ο 24χρονος έχει συνάψει τους τελευταίους έξι μήνες της σύμβασής του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπογράψει προσυμφωνητικό για να ενταχθεί σε ξένη λέσχη για την επόμενη σεζόν ως ελεύθερος πράκτορας.

Η Βαρκελώνη προσέφερε στον Dembele μια νέα συμφωνία μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων με τον εξτρέμ και τους πράκτορές του, αλλά εξακολουθούν να περιμένουν μια τελική απάντηση.

«Ήρθε η ώρα για τον Ουσμάν να κάνει μια προσπάθεια»

Σε ομιλία του σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Τσάβι δήλωσε με βεβαιότητα σε δημοσιογράφους ότι ο Dembele δεν θα βρει καλύτερο κλαμπ από τον Μπάρκα.

«Είμαι χαλαρός γιατί τώρα εξαρτάται από το club, Ousmane, και τους πράκτορές του», είπε ο διευθυντής.

«Ήρθε η ώρα για τον Ουσμάν να κάνει μια προσπάθεια και να σκεφτεί τον εαυτό του και το μέλλον του. Η καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν θα ήταν να μείνει στη Βαρκελώνη.

«Αλλά ό, τι θα συμβεί τώρα εξαρτάται από αυτόν και τους πράκτορές του. Ελπίζω να κάνει μια προσπάθεια. Δεν θα βρει καλύτερο αθλητικό έργο, οπότε ας δούμε ποια απόφαση θα ληφθεί. Είναι θέμα χρόνου τώρα.»

Αναφορές έχουν συνδέσει αρκετές ομάδες, όπως το Παρίσι Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με κινήσεις για το Dembele

Ο Xavi έχει προηγουμένως αποκαλύψει ότι εάν ο Γάλλος συμφωνήσει σε μείωση των μισθών στο νέο του συμβόλαιο, η Βαρκελώνη μπορεί να καταχωρήσει νέα υπογραφή Ferran Torres εν μέσω θεμάτων με τους κανόνες του ανώτατου μισθού της La Liga.

η Μπλαουγκράνα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου Copa del Rey τους μακριά στην ισπανική τρίτης κατηγορίας λέσχη Linares Deportivo σε ένα Γύρο 32 σύγκρουση την Τετάρτη.