Ο Xavi ρίχνει άλλη μια υπόδειξη για την επιστροφή της Βαρκελώνης

Ο πρώην μέσος της Βαρκελώνης ανοίχτηκε για τα μελλοντικά του σχέδια κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου που τον είδε να κερδίζει τον έβδομο τίτλο του ως μάνατζερ του Al Sadd.

Ο Xavi Hernandez αποκάλυψε ότι προηγουμένως απέρριψε την ευκαιρία να διαχειριστεί τη Βαρκελώνη, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι πλέον έτοιμος να «προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο».

Από την έναρξη της προπονητικής του καριέρας στο Al-Sadd το 2019, ο Xavi έχει τακτικό ρόλο για τη θέση του μάνατζερ στο Camp Nou. Έχει, ωστόσο, παίξει τα χαρτιά του κοντά στο στήθος του. Η επιθυμία του να προπονήσει τη Βαρκελώνη δεν είναι μυστική. Πάντα ήταν θέμα του πότε και όχι του αν.

Αλλά κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου που τον είδε να κερδίζει τον έβδομο τίτλο του ως μάνατζερ το Σάββατο — όπου ο Al Sadd νίκησε τον Al Rayyan με ποινές στον τελικό του Κυπέλλου Εμίρ — ο Τσάβι έδωσε τη σαφέστερη ένδειξη μέχρι τώρα.

«Ναι, αισθάνομαι έτοιμος να προπονήσω οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο», δήλωσε ο 41-year-old, όπως αναφέρεται στο Marca.

«Όταν μου το πρόσφεραν, ήμουν προπονητής μόνο για τρεις μήνες, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Έχω περισσότερη εμπειρία και μαθαίνω πολλά εδώ.

«Θέλω να πω σε όλους ότι είμαι πολύ χαρούμενος στο Κατάρ και η ιδέα μου είναι να συνεχίσω να πετυχαίνω επιτυχία με αυτή την ομάδα».

Ο Τσάβι έχει συμβόλαιο ως διευθυντής του Αλ-Σαντ μέχρι το 2023.