Ο Xavi παραδέχεται Βαρκελώνη γνωρίζουν ποιοι παίκτες θα φύγουν αυτό το καλοκαίρι

Οι Μπλαουγκράνα αναμένεται να κάνουν αλλαγές το καλοκαίρι στο πλαίσιο μιας αναδιοργανώμενης ομάδας.

Ο μάνατζερ της Βαρκελώνης Χάβι Χερνάντεζ έχει μια «αρκετά ξεκάθαρη» ιδέα για το ποιοι παίκτες θα φύγουν από το Καμπ Νόου αυτό το καλοκαίρι.

Ο 42χρονος έχει αρνηθεί να κατονομάσει οποιονδήποτε, αλλά υποστηρίζει ότι πολλοί από αυτούς τους παίκτες μπορούν ακόμα να αποδειχθούν χρήσιμοι για τον Barca πριν από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας της εκστρατείας 2021/22.

Ένας παίκτης, συγκεκριμένα, του οποίου το μέλλον είναι κάτω από ένα σύννεφο είναι ο μέσος Riqui Puig.

«Είμαστε αρκετά ξεκάθαροι για το ποιος πρόκειται να φύγει», δήλωσε ο Χάβι σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

«Θα είναι δύσκολο να αλλάξουμε γνώμη από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχω ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τους παίκτες και τις καταστάσεις τους. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου μας επηρεάζει.

«Αλλά αυτοί οι παίκτες θα είναι σημαντικοί σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια. Στο τέλος της σεζόν, με τους στόχους μας να έχουν επιτευχθεί, θα μιλήσουμε γι ‘αυτό. Αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Ο Τσάβι μίλησε πριν από τον προτελευταίο εντός έδρας αγώνα της Βαρκελώνης εναντίον της Celta Vigo στη La Liga. Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:30 (CET) την Τρίτη.

Τη στιγμή της γραφής, η Bet365 προσφέρει αποδόσεις 1,40 για νίκη Barca. Αυτό σημαίνει ότι οι άντρες του Τσάβι έχουν 71% πιθανότητα και για τους τρεις βαθμούς.