Ο Xavi παρέχει Dembele ελπίδες μετά το έπος μεταφοράς της Βαρκελώνης

Ο Ousmane Dembele αγωνίζεται να κάνει την πρώτη του εκκίνηση υπό τον Xavi αφού πέρασε εβδομάδες με ελάχιστη δράση.

Μετά από ένα πολύπλοκο έπος μεταφοράς τον Ιανουάριο, ο Xavi ανέφερε ότι ο Ousmane Dembele ενδέχεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά για Βαρκελώνη την Πέμπτη.

Ο Γάλλος εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε πάνω από ένα μήνα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης 2-2 εναντίον του Espanyol την Κυριακή.

Ο 24χρονος αποκλεισμένος από την ταραχώδη ομιλία μεταφοράς, ο 24χρονος αποκλείστηκε από τη λίστα του Βάρκα τον Ιανουάριο. Τελικά, ο Dembele βρέθηκε να συνεχίζει την καριέρα του στο Camp Nou μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Εν όψει του πρώτου αγώνα Europa League της Βαρκελώνης με τη Νάπολι, ο Xavi έδωσε μια μικρή ένδειξη για την αναβίωσή του.

Το αφεντικό της Μπλαουγκράνα είπε: «Δεν αποκλείουμε ότι μπορεί να παίζει στο σπίτι ή εκτός έδρας. Το αν παίζει ή όχι εξαρτάται μόνο από το πώς εκπαιδεύουν οι παίκτες και ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος. Μπορεί να παίξει.»

«Το έκανε ήδη εναντίον του Εσπανιόλ και μας βοήθησε πολύ για 20 λεπτά.»

Περισσότερο, ο Xavi πιστεύει ότι ο Dembele εξακολουθεί να διαδραματίζει καίριο ρόλο καθώς κατευθυνόμαστε στο τελευταίο τρίτο της εκστρατείας.

Ο Xavi πρόσθεσε: «Θα μας βοηθήσει στα σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι ένας από την ομάδα και θα παίξει όταν τον χρειαστούμε. Και όταν πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να ανταγωνιστούμε και να κερδίσουμε».