Ο Xavi πέφτει υπαινιγμός για τα μελλοντικά σχέδια εν μέσω συνδέσεων της Βαρκελώνης

Το αφεντικό του Al Sadd έχει ανοίξει για το μέλλον του καθώς οι αναφορές συνεχίζουν να τον συνδέουν με την επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Ο Xavi Hernandez έχει αφήσει την πόρτα ανοιχτή για την επιστροφή στη Βαρκελώνη και τυχόν προσφορές από άλλα κλαμπ.

Αναφορές την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκαν ότι ο Τσάβι είχε ξεκινήσει «παραγωγικές συνομιλίες» με την πρόεδρο της Βαρκελώνης Joan Laporta σχετικά με την επιτυχία του Ronald Koeman ως επόμενου μάνατζερ του συλλόγου.

Η Laporta έχει έκτοτε υποβαθμίσει αυτούς τους ισχυρισμούς, αν και ο Xavi αρνείται να αποκλείσει οτιδήποτε σε αυτό το στάδιο.

Σε μια συνέντευξη με την RTVE πριν από τον τελικό του Nations League μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, ο 41χρονος εξετάστηκε για το μέλλον του και για την πιθανότητα ανάληψης του Camp Nou.

«Οποιαδήποτε προσφορά θα εκτιμηθεί και στη συνέχεια θα αποφασιστεί. Δεν ξέρω πού θα με οδηγήσει το μέλλον μου, αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε πιθανότητα», είπε.

Από τότε που κρέμασε τις μπότες του το 2019, ο Xavi πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια επικεφαλής του Al Sadd. Έχει επιβλέψει 53 νίκες, 12 ισοπαλίες και 16 ήττες σε 81 αγώνες. Έξι τρόπαια έχουν έρθει επίσης στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ Stars League την περασμένη σεζόν.