Ο Xavi δημοσιεύει ένα εγκάρδιο μήνυμα στους οπαδούς της Βαρκελώνης

Αφού η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε επίσημα το διορισμό του ως διευθυντή, ο Xavi Hernandez δημοσίευσε ένα ειδικό μήνυμα στα social media καθώς επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ένας σαφώς συναισθηματικός Xavi Hernandez μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media αφού πήρε τη δουλειά των ονείρων του στο Camp Nou.

Ώρες αφότου ο Al Sadd επιβεβαίωσε τη συμφωνία να απελευθερώσει τον Xavi από το συμβόλαιό του την Παρασκευή, η Βαρκελώνη έσπασε επιτέλους τη σιωπή τους τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για να καλωσορίσει τον Xavi πίσω.

Ο 41χρονος επιστρέφει στο «κλαμπ της ζωής μου» για να αντικαταστήσει τον Ronald Koeman ως διευθυντή με συμβόλαιο δυόμισι ετών μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

«Αγαπητοί Culers, επιστρέφω σπίτι», δημοσίευσε ο Xavi στο Instagram.

«Επιστρέφω στο μέρος που με είδε να μεγαλώνω, επιστρέφω στο κλαμπ της ζωής μου.

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το συναίσθημα που αισθάνομαι για να υπερασπιστώ ξανά αυτή την ασπίδα που σφραγίζεται στην καρδιά μου, να νιώσω ξανά το στρατόπεδο Nou να δονείται, και να ακούσω ξανά τις επευφημίες ενθάρρυνσης από αυτούς τους μεγάλους θαυμαστές.

«Γνωρίζω ότι φτάνω σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση με τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Θα δουλέψω και θα πολεμήσω μαζί σας για να φτάσω μαζί το μέρος που μας αξίζει.

«Σας ευχαριστώ τη Βαρκελώνη που με εμπιστευτήκατε, καθώς και όλους τους οπαδούς που πίστευαν ότι πρέπει να αναλάβω αυτόν τον σημαντικό ρόλο».

Ο Xavi, ο οποίος κέρδισε 25 τίτλους κατά τη διάρκεια ενός ένδοξου δεκαετούς ξόρκι ως παίκτης στη Βαρκελώνη, επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο το πρωί του Σαββάτου από την Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ, στην Καταλονία.

Η Βαρκελώνη θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της μάνατζερ στους οπαδούς τη Δευτέρα.