Ο Xavi αποκαλύπτει τι μπορεί να περιμένει η Βαρκελώνη από την «πολύ ολοκληρωμένη» Torres

Ο πρώην φόργουορντ του Μάντσεστερ Σίτι προσχώρησε στη λέσχη La Liga σε συμφωνία αξίας 55 εκατ. ευρώ.

Ο διευθυντής της Βαρκελώνης Xavi Hernandez χαιρέτησε τον Ferran Torres ως «θεαματική σήμανση» και υποστήριξε την «πολύ ολοκληρωμένη» προώθηση για να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο Camp Nou.

Η κίνηση 55 εκατ. ευρώ της Τόρες από το Μάντσεστερ Σίτι με πενταετή συμφωνία μέχρι το 2027 επικυρώθηκε την Πρωτοχρονιά, καθώς το παράθυρο χειμερινής μεταφοράς το 2022 άνοιξε επίσημα για τις επιχειρήσεις στη La Liga.

Ο 21χρονος έχει ήδη αρχίσει να προπονείται στη Βαρκελώνη, αλλά δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο κλαμπ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ακόμα αναρρώνει από κάταγμα μεταταρσίου.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Xavi είναι ενθουσιασμένος που έχει την Torres στο σκάφος και τώρα έχει ανοίξει τις ιδιότητες του αστεριού.

Ο Xavi επαινεί τη νέα υπογραφή του

«Ferran Torres είναι μια εντυπωσιακή υπογραφή, ως παίκτης και ένα άτομο», δήλωσε ο διευθυντής σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.

«Θα μας δώσει πολλά. Είχε σπουδαίους προπονητές όπως ο Πεπ και ο Λουίς. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκανε η λέσχη για να τον πάρει.»

Σε ό, τι φέρνει ο Τόρες στη Βάρκα, ο Τσάβι είπε: «Νομίζω ότι η καλύτερη αρετή του είναι η προσωπικότητά του»,

«Είναι πολύ φιλόδοξος, ενθουσιασμένος, αφοσιωμένος, μπορείτε να το δείτε στα μάτια του. Μπορεί να παίξει σε επίθεση, έχει μεγάλο ένα εναντίον ενός, μπορεί να σκοράρει. Μιλάμε για έναν πολύ ολοκληρωμένο παίκτη που θα μας βοηθήσει χωρίς αμφιβολία».