Ο Xavi αποκαλύπτει μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές του στη Βαρκελώνη

Αμέσως μετά την είσοδό του στο Camp Nou νωρίτερα σήμερα, ο θρυλικός προπονητής Xavi αποκάλυψε μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές του στη Βαρκελώνη.

Ακόμη και πριν φτάσει στο Camp Nou, ο Xavi σχεδιάζει να βελτιώσει τα πράγματα στη Βαρκελώνη. Και αμέσως μετά την επίσημη τελετή ανακοίνωσής του, ο θρύλος του Barca αποκάλυψε μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές του στη λέσχη.

Ο 41χρονος επιθυμεί να κάνει μια νέα συμφωνία με τον Ουσμάν Ντεμπέλε και πιστεύει ότι μπορεί να γίνει «ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στη θέση του».

Στην πραγματικότητα, ο καταλανικός σύλλογος προσγειώθηκε στη συμφωνία του το καλοκαίρι του 2017 έχοντας δει ένα αυξητικό δυναμικό στο γαλλικό winger.

Ωστόσο, ο Dembele δεν έχει ξεφύγει ποτέ από την Barca, με πολλαπλά τραύματα να τον πλημμυρίζουν τα τελευταία χρόνια.

Παρά την κατάσταση αυτή, ο Τσάβι παραδέχεται ότι ο διεθνής Γαλλία μπορεί να αναπληρώσει την χαμένη καριέρα του και πιστεύει πλήρως στις ικανότητές του.

Το ισπανικό αφεντικό είπε στους δημοσιογράφους: «Για μένα, Debele, μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στη θέση του».

«Αλλά πρέπει να συνεργαστείς μαζί του και να το απαιτήσεις. Εξαρτάται από αυτόν, από τη νοοτροπία του, ότι είναι απαλλαγμένος από τραυματισμούς, ότι έχει υψηλά επίπεδα απόδοσης».

«Η ανανέωσή του είναι προτεραιότητα για μένα.»