Ο Xavi απαντά στις αξιώσεις συνταξιοδότησης της Aguero

Το νέο αφεντικό της Μπαρτσελόνα απάντησε στις αναφορές ότι ο Sergio Aguero αποφάσισε να κρεμάσει τις μπότες του.

Ο διευθυντής της Βαρκελώνης Xavi Hernandez χαρακτήρισε αναφορές για την επικείμενη συνταξιοδότηση του Sergio Aguero ως «δεν είναι αλήθεια».

Μετά από πόνους στο στήθος μόνο στην πέμπτη εμφάνισή του στη Βαρκελώνη στις 30 Οκτωβρίου, ο Aguero στάλθηκε στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις αργότερα τον διέγνωσαν με καρδιακή αρρυθμία — ένα πρόβλημα ακανόνιστου καρδιακού παλμού. Προηγουμένως υπέφερε από αυτό στην αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο 33χρονος θα περάσει τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον αναρρώνοντας και έχει δηλώσει ότι δεν θα πάρει αποφάσεις μέχρι τότε.

Ωστόσο, λίγο πριν τη νίκη της Βαρκελώνης με 1-0 επί του Εσπανιόλ το Σάββατο, δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν το αντίθετο. Ο δημοσιογράφος Gerard Romero ανακοίνωσε ότι ο Aguero αποσύρθηκε στο Twitch. Ο πρώην συμπαίκτης του Μάντσεστερ Σίτι της Αργεντινής Samir Nasri υποστήριξε αυτούς τους ισχυρισμούς, αποκαλύπτοντας ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον φίλο του.

«Μόλις μου έστειλε ένα μήνυμα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε», δήλωσε ο Nasri στο Canal Plus.

Τι είχε να πει ο Τσάβι;

Μιλώντας σε συνέδριο μετά τον αγώνα το Σάββατο, ο Τσάβι είπε: «Δεν ξέρω τίποτα. Μίλησα μαζί του τις προάλλες και ό, τι βγήκε έξω δεν είναι αλήθεια.

«Δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες. Δεν ξέρω από πού προέρχεται.

«Είναι ήρεμος. Του είπα να έρθει όταν είναι καλά. Είναι ιατρικό ζήτημα. Πρέπει να περιμένουμε και να μάθουμε.»