Ο Xavi αντιδρά στο ντεμπούτο του νίκη ως διευθυντής της Βαρκελώνης

Ο νέος μάνατζερ απολάμβανε ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο Camp Nou καθώς η Μπαρτσελόνα νίκησε την Espanyol στο καταλανικό ντέρμπι.

Ο Xavi Hernandez χάρηκε που είδε το ντεμπούτο του ως μάνατζερ της Βαρκελώνης να καταλήγει σε μια «άξια νικητεία».

Ο 41-year-old έγινε ο 35ος προπονητής για να κερδίσει στο ντεμπούτο του Barca στο Camp Nou το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οι Μπλαουγκράνα ξεπέρασε τους Καταλανούς αντιπάλους Espanyol 1-0.

Παρά τις καθυστερημένες προσπάθειες των επισκεπτών για ισοπαλία, η ποινή του Μέμφις Ντεπέυ αποδείχθηκε αρκετή για να σφραγίσει τη νίκη. Τα τρία σημεία έχουν μετακινηθεί στη Βαρκελώνη μέχρι την έκτη θέση στη La Liga. Ωστόσο, αν και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ο Xavi παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν.

«Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από τον παίκτη ήταν η στάση τους. Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί», είπε BarcaTV.

«Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και η Espanyol μας έδωσε πολλά προβλήματα αργά. Αλλά σε γενικές γραμμές, ήταν μια άξιζε νίκη και είναι μια μεγάλη χαρά.

«Το πλήθος ήταν υπέροχο. Έχω να πάω στο Camp Nou σχεδόν έξι χρόνια και η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει πολύ, αλλά μου άρεσε πολύ».

Βαρκελώνη επιστροφή στη δράση την Τρίτη για έναν αγώνα Champions League εναντίον Μπενφίκα στο σπίτι.