Ο Wilfried Zaha απορρίπτει την κλήση από την Ακτή Ελεφαντοστού λόγω νοσταλγίας

Ο σταρ του Crystal Palace φέρεται να εξετάζει το διεθνές του μέλλον μπροστά από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Έχοντας κάνει δύο καλύμματα της Αγγλίας υπό τον Roy Hodgson, Wilfried Zaha άλλαξε πίστη στην Ακτή Ελεφαντοστού το 2017.

Ο επιθετικός Crystal Palace είναι ανάμεσα στα αστέρια της Premier League που αναμένεται να παρουσιάσουν στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ωστόσο, έχει μείνει έξω από την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού πριν από τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Μοζαμβίκης και του Καμερούν.

«Αυτός (Zaha) ζήτησε να μην έρθει επειδή έρχεται νοσταλγία στο σπίτι σε κάθε συνάντηση. Θέλει να προβληματιστεί για το υπόλοιπο της διεθνούς σταδιοδρομίας του». Ακτή Ελεφαντοστού επικεφαλής προπονητής Patrice Beaumelle εξήγησε.

Η απουσία του Zaha θέτει υπό αμφισβήτηση την πιθανή εμφάνισή του στο επερχόμενο τουρνουά AFCON, το οποίο ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επιθετικός της Ελεφαντοστού εξετάζει τη διεθνή καριέρα του μπροστά από το ηπειρωτικό τουρνουά.

Η Zaha έχει κάνει 20 εμφανίσεις στην Ακτή Ελεφαντοστού, σκοράροντας πέντε γκολ για την εθνική ομάδα. Λαμβάνοντας υπόψη τις απίστευτες επιδόσεις του για το Crystal Palace αυτή τη σεζόν, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους Ελέφαντες πριν από το τουρνουά.